Muhabbit

John McAfee Hakkında Şok İddia! McAfee Yaşıyor Mu?

Geçtiğimiz 2021 yılında İspanya’da cezaevinde intihar ettiği bilinen John McAfee hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz 2021 yılında İspanya’da cezaevinde intihar ettiği bilinen John McAfee hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddianın sahibi ise John McAfee eski sevgilisi Samantha Herrera oldu. Eski sevgili yeni yayınlanan bir Netflix biyografisinde John McAfee’nin hala yaşadığını iddia ederek kamuoyunda büyük şok etkisi yarattı. Eski sevgili ve aynı zamanda McAfee’nin eski ortağı olan Samantha Herrera, ünlü yazılım geliştiricinin ölümünün sahte olduğunu, aslında yaşadığını iddia ediyor.

Samantha Herrara ayrıca söz konusu intihar haberinden sonra McAfee’nin kendisini aradığını ve şu anda Teksas’ta yaşadığını haber verdiğini açıklamalarına ekledi.

Şok edici bu iddialar kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, gözler biyografinin yönetmenliğini üstlenen Charlie Russel’a çevrildi. Russel ise konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

“Açık söylemek gerekirse bu konuda ne düşüneceğimi tam olarak bilmiyorum. Röportaj sonrasında kameradan yüzüne iyice baktım. Fakat doğru olup olmadığına emin olamadım. Ne düşüneceğimi inanın bilemiyorum.”

Charlie Russel

24 Ağustos 2022 Çarşamba günü gösterime giren “Running with the Devil” belgeseli, Bafta ödüllü Yönetmen Charlie Russell tarafından yönetilmekte olup, McAfee’nin esrarengiz yaşantısını incelemek için ham görüntüleri ve röportajları ele alıyor.

McAfee’nin Eşi Janice McAfee İddialar Hakkında Açıklamada Bulundu!

Konuyla ilişkili olarak McAfee’nin eşi Janice McAfee Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Ah, bu haberin doğru olmasını ne kadar isterdim. John eğer hayatta olsaydı Teksas’ta saklanmayacağından oldukça eminim.”

Janice McAfee

“Teksas kesinlikle mükemmel, ama John, IRS’den kendisine yönelik gereksiz suçlamalar nedeniyle bir İspanyol hapishanesinde tutuluyordu, bu sebeple Amerika’da saklanmayı seçeceğinden emin değilim. Bunu yapması pek akıllıca olmazdı.”

Janice McAfee

John McAfee Kimdir?

John David McAfee 15 Eylül 1945 tarihinde dünyaya gelmiş olup, Britanyalı-Amerikalı bilgisayar programcısı ve işletmecisi olarak hayatını devam ettirmekteydi. Daha sonrasında 1987 yılında McAfee Associates yazılım şirketini kurdu ve 1994 yılına kadar işletmesini devam ettirdi. Fakat daha sonra şirketteki görevinden ayrıldığını açıkladı.

Günümüzde birçok kurumsal güvenlik yazılımı üretimine imza atan McAfee Associates şirketi, 2011 yılında Amerika Birleşik Devleti merkezli Intel tarafından satın alındı. Fakat marka isminde herhangi bir değişikliğe gidilmeyerek, McAfee’nin adını taşımaya devam etti.

İlerleyen yılllarda kripto paralara ilgi duymaya başlayan McAfee 2020 yılında gizlilik odaklı bir kripto para birimi çıkarma planı olduğunu kamuoyuna duyurmuştu. Fakat McAfee, McAfee Associates yazılım şirketinde de yaptığı gibi kısa süre sonra projeden çekildiğini açıklamıştı. McAfee 2020 yılının sonlarına doğru ICO tekliflerinin yanıltıcı reklamlarını yaptığı iddiasıyla İspanya’da tutuklanmıştı. 23 Haziran 2021 tarihinde ise İspanya’da tutulduğu hapishanede intihar ederek hayatına son verdiği kamuoyuna yansımıştı.

Daha fazla Kimdir haberi için: Kimdir Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Kripto Para Haberleri için: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version