Muhabbit

JP Morgan ConsenSys’e Yatırım Yaptığını Açıkladı!

JP Morgan, Quorum projesini ConsenSys’e devretti!

JP Morgan

25 Ağustos 2020’de JP Morgan ve ConsenSys, Quorum açık kaynak projesinin JPM’in stratejik yatırımının bir parçası olarak ConsenSys tarafından satın alınacağını ve yönetileceğini duyurdu.

Satın alma, blockchain teknolojisinin ve Ethereum tabanlı çözümlerin kurumsal olarak benimsenmesinin hızlanmasında önemli bir adım olacaktır. Quorum’u ConsenSys’in diğer kurumsal ürün teklifleri ile birlikte kullanarak, işletmeler son derece özelleştirilebilir, güvenli ve performanslı çözümler oluşturabilir.

Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin konu hakkında, Ana ağ uyumlu istemcilerini Hyperledger Besu için ürün yol haritalarını, özel izinli blockchain ağlarının lider platformu Quorum ile birleştireceklerini söyledi.

Quorum bu yatırım ile birlikte evrim geçirecek ve kullanıcılar için genişletilmiş hizmetler sunmaya başlayacak. ConsenSys ise artık tam kapsamlı ticari sınıf araçlar ve Quorum için tam destek sunacak.

Bildiğiniz üzere ConsenSys ve JP Morgan uzun yıllardır işbirliği halinde. JPM’in ConsenSys’e yaptığı yatırım, geliştiricilerin yeni nesil ağlar oluşturmasına ve kuruluşların daha güçlü finansal altyapı oluşturmasına yardımcı olan yazılım ürün paketimizin daha da geliştirilmesine destek sağlayacaktır.

Joseph Lubin son olarak şunları söyledi:

ConsenSys’te hepimiz, Ethereum’un gücüne ve ağın desteklediği açık kaynak etkinliğini genişletmeye işaret eden bu dönüm noktasından dolayı heyecanlıyız.

Son Yazılar

Exit mobile version