Muhabbit

Just IEO’su Öncesi TRX Lending Oranları Uçtu!

Poloniex’te Tron (TRX) lending (kiralama) oranlarında inanılmaz bir artış yaşandı.

poloniex lending

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Justin Sun tarafından tanıtımı yapılan Just (JUST) IEO’su (Initial Exchange Offering) bugün gerçekleşti.

Tabi IEO’da satışlar Tron (TRX) ile yapılacaktı. Bu sırada ise Tron lending (kiralama) oranlarında inanılmaz bir yükseliş yaşandı.

Yıllık yüzde 1825 getiri ile talep edilen TRX’ler yüksek ihtimalle Just satın almak için kullanılmış olabilir. Bu oran ise günlükte yüzde 5’lik bir getiriye denk gelmekte. Yani hayal edilemeyecek derecede yüksek bir rakam.

Poloniex Kullanıcıları Şikayetçi

Fakat Poloniex kullanıcıları yapılan IEO’dan oldukça şikayetçi görünüyor. Poloniex’in borsa içi sohbet uygulaması olan Trollbox’ta kullanıcılar borsayı ve Justin Sun’ı küfür ve şikayet yağmuruna tuttumuş durumda.

Poloniex ve Justin Sun “scam!” naraları grupta atılırken, hiç kimse IEO’dan faydalanamamış gibi görünüyor. Tüm kullanıcılar ekranında bir hata çıktığından bahsetmekte.

Bu durum aşırı yüklenme sebebiyle gerçekleşmiş olabilir. Ancak grupta Just alabildiğini belirten bir kişi bile bulunmamakta.

Poloniex kullanıcıları durumdan aşırı derecede şikayetçi olup ellerindeki TRX’leri satacaklarını belirtmekteler. An itibariyle ise de TRX’de düşüş yaşanmakta.

IEO sırasında 0.01660 $ seviyelerinde işlem göre TRX, an itibariyle 0.01570 $ seviyelerine kadar düşüş göstermiş durumda.

 

Son Yazılar

Exit mobile version