Muhabbit

Justin Sun, Ekonomik Krizle Boğuşan Sri Lanka Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın başlamasıyla dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz her geçen gün etkisini artırmaya devam ediyor.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın başlamasıyla dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz, her geçen gün etkisini artırmaya devam ediyor. Sri Lanka da ekonomik krizle baş etmeye çalışan ülkelerden biri. Tarihin en şiddetli ekonomik kriziyle boğuşan Sri Lanka’da akaryakıt, ilaç ve temel gıda maddelerine erişimde ise büyük sıkıntılar yaşanmaya devam ediyor. Ülke ekonomisinin tam anlamıyla çöktüğü yetkililer tarafında açıklanırken, zor durumda olan halk ise protestolarını artırmış durumda. Dünya gündeminde baş sıralarda yer alan Sri Lanka’ya TRON’un Kurucusu Justin Sun da değindi.

Justin Sun’dan DAO Benzetmesi!

TRON’un Kurucusu Justin Sun, derin bir ekonomik krizin yaşandığı Sri Lanka hakkında resmi Twitter hesabı üzerinden şu yorumlarda bulundu:

“Sri Lanka resmen DAO modunda. Çözüm olarak Web3 ile, Sri Lanka’yı iflastan çıkarıp refaha nasıl ulaştıracağım konusunda güzel fikirlerim var. “

Justin Sun

Justin Sun’ın Sri Lanka Tweetini Emin Gün Sirer de Beğendi!

Emin Gün Sirer

TRON Kurucusu Justin Sun’ın attığı tweet ise kamuoyunda kısa sürede büyük bir yankı uyandırmayı başardı. Justin Sun’ın attığı tweetin altına olumsuz yorumlar yapılsa da çok fazla beğeni aldı. Beğenen kişilerin arasında Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer de yer aldı.

Sri Lanka Ekonomisinin Çöküşü!

Sri Lanka’da yaşanan ekonomik krizin temelinde ise ülkenin ithalata bağımlı hale gelmesi ve döviz eksikliği gösteriliyor. Pandemi ve savaşla birlikte süregelen olaylar silsilesiyle birlikte, enerji ve emtia fiyatlarının artması da ithalata bağımlı ülke ekonomisini daha da kötü duruma getirmiş durumda.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version