Muhabbit

Justin Sun GameStop Hisselerinden 8 Milyon $ Kaybetmiş!

GameStop hisseleri, Justin Sun’ın canını yakmış!

Justin Sun

Bloomberg’in bildirdiğine göre Tron’un kurucusu Justin Sun, GameStop hisselerine yaptığı yatırımı hala tuttuğunu itiraf etti.

Justin Sun, GME hisselerini tutmaya devam edeceğini ve bu olayın bir örnek alınması gereken bir değişim olduğuna inandığını söyledi. Sun, geçmişte herkesin finansal analistlerin tavsiyelerine uyduğunu ama bu günlerde insanların kendi kendilerine karar verdiğini söylüyor.

Bildirilenlere göre Sun, geçen hafta GameStop’a 10 milyon $’dan fazla yatırım yapmış. O zamanlar GameStop hisse senetleri Reddit grubu WallStreetBets tarafından aktif bir şekilde yükseltiliyordu. Ancak varlığın fiyatı kısa bir süre içinde düşüş gösterdi.

Sonuç olarak Sun, GME yatırımının değerinin şu anda 2 milyon $’a kadar düştüğünü doğruladı.

Bloomberg’e konuşan kurucu, topluluk odaklı eğilimlerin önemini defalarca vurguladı ve Elon Musk’ın “karikatür kültürünün temsilcisi” olduğuna da dikkat çekti.

Sun, “Elon Musk sadece bir şirketin CEO’su değil, aynı zamanda bu tür bir karikatür kültürünün de temsilcisi.” dedi. Ayrıca Sun’ın düşüncelerine göre, “Bu tür topluluk odaklı eğilimler ile şirket CEO’ları, hayran kitleleri ile daha ilgili olmalı.”

Aynı zamanda, gelişen sosyal ağ uygulaması Clubhouse, birçok Çinli kullanıcı için erişilemez hale geldiği için Sun, Çin için yerel bir versiyonun oluşturulacağını da açıkladı.

Clubhouse, insanların sosyal çevrelerini genişletmeleri için çok etkili bir yol. Ancak elbette, her ülkenin kendi düzenlemeleri var. Bu nedenle içeriği belirlemeye ve yönetmeye yardımcı olmak amacı ile, kesinlikle bu tür bir uygulamaya yeşil ışık yakacağız.

Ayrıca Sun, Tron’u daha fazla “karikatür dostu” bir kripto para olarak tanıtmak için daha fazla ünlü isim ile beraber çalışacaklarını da belirtti.

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version