Muhabbit

TRON CEO’su Justin Sun, “Shitcoin’imi alın!” Dedi!

Justin Sun kurucusu ve CEO’su olduğu şirket TRON’un kripto para birimi TRON (TRX) için shitcoin ifadesini kullanarak “Shitcoin’imi alın!” dedi.

Justin Sun Kimdir? Scammer Olabilir Mi?

Justin Sun kurucusu ve CEO’su olduğu şirket TRON’un kripto para birimi TRON (TRX) için shitcoin ifadesini kullanarak “Shitcoin’imi alın!” dedi.

TRON‘un kurucusu ve CEO’su Justin Sun, Birleşik Krallık’tan kripto para dünyasının ünlü podcaster’cısı Peter McCormack ile muhabbet edip şakalaşırken, aşağıdaki videonun baş kahramanı oldu.

https://twitter.com/PeterMcCormack/status/1226358690678288384?s=20

Video açılır açılmaz Justin Sun’ın “Shitcoin’imi alın!” dediği duyuluyor. Sonrasında McCormack’ın Sun’a “TRON, değerli bir coin mi yoksa shitcoin mi?” diye soruyor. Cevap ise;

“Shitcoin!”

Tron kurucu ve Ceo’su justın sun

Sonrasında gülüşmeye ve “Adamın shitcoin’ini alın, shitcoin’imi alın” muhabbetleri döndürmeye başlıyorlar.

Peki Shitcoin Nedir?

Shitcoin genel olarak fazla bir değeri olmayan veya neredeyse tamamen değersiz (0,0002 dolar gibi) altcoinler için kullanılan bir terimdir. Genellikle büyük bir gelişme yaşamazlarsa veya gündemde fazla kalmazlarsa unutulup giderler. Justin Sun’ın TRON’u için de bu yüzden “Shitcoin” terimini kullananlar mevcut.

Sun, gerek dava nedeni gerek Kobe’nin ölümü gerekse Warren Buffet ile yemeğiyle son zamanlarda sık sık gündeme gelen veya gelmeye çalışan biri. Bu da TRON’un sürekli söz edilen bir coin olmasını sağlıyor.

TRON (TRX) şu anda kripto para birimleri arasında (10.02.2020/09:55) 1.444.714.536 dolarlık piyasa değeriyle 13.sırada yer alıyor. Bunun dışında kripto para dünyasındaki en büyük dapp blockchain projelerinden birinin de başında yer alıyor.

Videoda Justin Sun ve Peter McCormack’ın eğlendiği ve büyük ihtimalle dalga geçtiği görülebiliyor. Justin Sun’ın, TRON shitcoin diyerek kendisiyle ve TRON ile dalga geçtiği, shitcoin diyenleri trollediği de düşünülebilir. Neden mi? Videoya sosyal medyada bıraktığı yorumdan ötürü;

Son Yazılar

Exit mobile version