Muhabbit

Justin Sun, TRON’un Stablecoin Çıkaracağını Duyurdu!

TRON kurucusu Justin Sun, algoritmik stablecoin çıkarmak için kollarını sıvadı.

TRON Kurucusu Justin Sun, algoritmik stablecoin çıkarmak için kollarını sıvadı. Sun, 21 Nisan 2022 Perşembe günü kendi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, TRON blok zinciri üzerinde çalışmak üzere merkeziyetsiz bir stablecoin olan USDD’yi çıkaracağını açıkladı. “Decentralized USD” olarak adlandıran “USDD” ise tamamen algoritmik bir sistemde çalışacak.

Kripto para sektörünün tanınan ismi Justin Sun, “USDD” hakkında şu ifadelerde bulundu:

“Çıkaracağımız stablecoin USDD, 1 dolara endekslenmiş bir şekilde çalışacak. 1 doların altına düştüğünde ise hem kullanıcılarımız hem de arbitraj yapanlar 1 USDD ile 1 dolar değerinde TRX alma imkanı bulacak. USDD 1 doların üstüne çıktığında ise hem kullanıcılarımız hem de arbitraj yapanlar 1 dolar değerinde TRX göndererek 1 USDD alabilecekler.”

Justin Sun

Sun açıklamalarının devamında TRON DAO rezervinin yıllık %30 faiz oranı sunacağını ve yüksek likidite olarak 10 milyar dolarlık saklama hizmeti sunulacağının da altını çizdi. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Terra Luna da, kendi blok zincirinin stablecoin’i olan UST için 10 milyar dolarlık Bitcoin alımı planladığını açıklamıştı.

Justin Sun, Stablecoin Süreçlerini 3 Ana Başlığa Ayırdı!

Justin Sun

Sun, günümüzün popüler konusu olan stablecoinlerin süreçlerini 3 bölüme ayırdı. Birinci bölüm olarak “Omni-USDT 1.0”, ikinci bölüm “TRON-tabanlı USDT 2.0” ve bulunduğumuz dönem olan 3. bölümü ise “Stablecoin 3.0 zamanı” olarak adlandırdı.

Sun “Stablecoin 3.0 zamanı” olarak adlandırdığı süreç için şu ifadelerde bulundu:

“Stablecoin 3.0 döneminde USDD, ödeme ve depolama sistemlerinde hiçbir kuruma bağlı olmayacak. Bunun yerine, zincir üzerinde tam merkeziyetsiz bir sisteme ulaşacak.”

Justin Sun

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version