Muhabbit

Justin Sun ve Tron’un Başı Dertte Mi? Açıklama Geldi!

Justin Sun’ın başı dertte olabilir. 

Justin Sun’ın başı dertte olabilir.

Wu Blockchain, Caixin ve Verge tarafından yapılan açıklamalara dikkat çekiyor. Çin merkezli kuruluşlarda dolaşan dedikodulara göre Çin Hükümeti; Justin Sun’ı, şirketini, hatta ailesini bile inceliyor.

Bu noktada kesin bir kanıt olmamakla birlikte Caixin, Justin Sun’ın Çin’e dönemeyeceğinin altını çiziyor.

Henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen durum büyük önem kazanmış durumda. Tron Foundation’da çalışan kişilerin bile soruşturulacağı iddiası Tron tarafında işleri karıştırabilir.

Sun Açıklama Yaptı!

Konu ile ilgili olarak yaklaşık 2 saat önce açıklama yapan Sun, Tron Foundation ya da Bittorent tarafına gelen herhangi bir soruşturma ya da uyarı bulunmadığını belirtti. ABD kurumları dahil olmak üzere herhangi bir kurumdan, uyarı almadığını belirten Sun, gereksiz panik yaratılmaması gerektiğinin altını çizdi.

Tron’u birçok kurumsal ve perakende yatırımcı tarafından 18 Milyon farklı hesap ile kullanılan merkezsiz bir ağ olarak tanımlayan Sun, temeli olmayan iddialar ile ilgili polemik yaratmanın oldukça yanlış olacağını belirtti.

An itibarıyla yüzde 10’luk bir kayıp ile 0.027 $ seviyelerinden işlem gören TRX fiyatında henüz ciddi bir hareketlilik görülmüyor.

Sizce önümüzdeki dönemde Justin Sun ya da Tron Foundation tarafında hukuki bir süreç görülme olasılığı var mıdır?

Altcoin haberlerl için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın. 

Son Yazılar

Exit mobile version