Muhabbit

Justin Sun Warren Buffett İle Yemek Yedi!

Az önce attığı tweet ile Justin Sun, Warren Buffet ile yemeğinden bir kare paylaştı.

Az önce attığı tweet ile Justin Sun, Warren Buffet ile yemeğinden bir kare paylaştı.

Daha öncesinde de Warren Buffet ile yemek yiyip kripto paralar hakkında konuşacağını belirten Sun, bu yemeği ertelemek zorunda kalmıştı. Fakat bugün yemek gerçekleşmiş gözüküyor.

Yemekte Tron, Bitcoin ve Tesla hakkında konuştuklarını belirten Sun, bir dahaki yemeğin 2030 yılında olacağını sözlerine ekledi. Yedikleri yemeğin $515 tuttuğunu belirten Sun, adisyonu içeren bir de fotoğraf paylaştı.

Buluşmayla birlikte Buffett ilk Bitcoin’ini almış bulunuyor. Sun attığı tweetle Warren Buffett’in cüzdanını da paylaşmayı unutmadı.

Buffett’a Samsung Galaxy Fold hediye ettiğini söyleyen Sun, telefonun içinde bulunan cüzdanda 1,930,830 adet Tron(TRX) bulunduğunu belirtti. Buffett ile beraberken bir transfer işlemi gerçekleştirdiğini de belirten Sun, Buffett’in ağın hızından çok etkilendiğini sözlerine ekledi.

Buluşmayla beraber Justin Sun’ın sözünde durup Buffett’i yemeğe çıkardığını gördük. Uzun zamandır topluluk tarafından beklenen bu buluşmanın Tron’un fiyatlamasına nasıl bir etkisi olacak hep birlikte göreceğiz.

Son Yazılar

Exit mobile version