Muhabbit

Justin Sun’dan Huobi’ye 100 Milyon Dolarlık Likitide Desteği Geldi!

9 Mart 2023 tarihinde KuCoin’e açılan davanın etkileri Huobi borsasını da oldukça kötü etkiledi.

9 Mart 2023 tarihinde KuCoin’e açılan davanın etkileri Huobi borsasını da oldukça kötü etkiledi. Kripto para borsası Huobi’nin yerel tokenı olan Huobi tokenda olağandışı hareketler gözlemlendi. Huobi token 4,81 dolardan 0,38 dolarlara kadar düşüş yaşadı. Sonrasında tekrar yükselişe geçen Huobi token güncel olarak 3,82 dolardan işlem görüyor. Yaşanan bu hareketlilik sonucunda Tron kurucusu Justin Sun’dan hamle geldi.

Bildiğiniz üzere Justin Sun yakın zaman önce HT token yatırımcısı olduğunu belirtip, “Huobi’yi yeniden canlandırmak HT’yi güçlendirmektir” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Huobi’ye Tron Kurucusundan Destek Geldi!

Justin Sun Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda yaşanan durum için özür diledi ve ekledi:

“Birkaç kullanıcının neden olduğu kaldıraçlı tasfiyenin piyasa üzerindeki etkisi için için özür dileriz. Platforma, 100 milyon dolarlık yatırımla likidite fonu kuracağız. Kripto para birimlerinin ve HT tokeninin likidite derinliğini geliştirmeye, kaldıraç risk uyarılarını ve likidite yeteneklerini güçlendirmeye devam edeceğiz.”

Justin Sun

Likitide sağlamak çalışmalar yapacaklarını belirten Justin Sun, Huobi’ye 100 milyon dolarlık USDC transferi de gerçekleştirdi.

Justin Sun konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamaların devamında, HT cephesinden yaşanan hareketlilikten kaynaklı kaldıraç yoluyla kayıp yaşayanların zararlarının karşılanacağını da belirtti.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa haberi için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version