Muhabbit

Kalao Projesinin Açılış Günü Belli Oldu!

Kalao Vision’ın lansman tarihi 8 Kasım 17:00 olarak açıklandı.

Kalao

Kalao muhabbit

2021 yılı ağustos ve eylül ayının çok yoğun geçtiğini belirten Kalao, fon toplama turlarını başarıyla kapattı ve $KLO listelemesini gerçekleştirdi.

2,78 milyon $’lık fon toplama turunu başarıyla kapatan proje, melek yatırımcılarından, yatırım şirketlerinden ve topluluktan ciddi bir şekilde ilgi gördü.

Tohum yatırımcı turundan 1 milyon $ elde eden Kalao, şirketi ve vizyonlarını geliştirmek istiyor. Bunun yanı sıra şirket, 30’dan fazla ülkeden gelen yatırımcılardan oluşan özel yatırım turundan ise 1,78 milyon $ elde etti.

İlginizi çekebilir: Kalao Nedir?

Kalao Ödül Kampanyası Düzenliyor!

Kalao, yatırımcılardan gelen yoğun ilgi dolayısıyla teşekkür amacıyla 2 farklı ödül kampanyası düzenlediğini belirtti. Yalnızca özel yatırım turunda beklediklerinden 20 kat daha fazla yatırım alan proje, toplamda 2.000’den fazla yatırımcıya 3 milyon token dağıttı.

Avalaunch ekibi ile IDO’sunu gerçekleştiren proje, 550.000 $ toplamayı başardı. Toplamda 8.549 kullanıcıya 13.54 milyon adet token dağıtıldı.

Bunun yanı sıra Avalaunch platformunda garantili tahsis mekanizması sebebiyle satılmayan 211.648.693 token yakıldı.

Bununla beraber $KLO, 27 Eylül itibarıyla TraderJoe platformunda ve Gate.io’da listelenmiş durumda.

Ayrıca bir galeri konsepti olan Kalao Vision’ın lansman tarihi 8 Kasım 17:00 olarak açıklandı.

Önümüzdeki günlerde güncellenmiş bir yol haritasın sunacak olan ekip, sağlam bir teknoloji oluşturmak, yararlı projeler ve platformlarla ortaklık kurmak ve başarılı bir lansman hazırlamak için çalıştığını belirtti.

Twitter: https://twitter.com/GetKalao

Telegram: https://t.me/kalaoklo

Web Site: https://www.kalao.io/

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version