Muhabbit

Kaliforniya Eyaleti, Blockchain Tabanlı Dijital Cüzdana Onay Verdi!

Blockchain teknolojisi kabul görmeye devam ediyor. Bu kez ise Kaliforniya eyaletinden blockchain tabanlı cüzdan hamlesi geldi.

Blockchain teknolojisi kabul görmeye devam ediyor. Bu kez ise Kaliforniya eyaletinden blockchain tabanlı cüzdan hamlesi geldi. Kaliforniya’nın Santa Cruz bölgesi, devlet hizmetleri ve resmi belgeler için blokchain tabanlı dijital cüzdan kullanımına onay verdiğini kamuoyuna duyurdu.

Blockchain Teknolojisi Hayatımızın Her Alanında Olmaya Devam Ediyor!

25 Nisan 2023 tarihinde Santa Cruz denetim kurulu toplantısında üyeler oybirliğiyle devlet hizmetleri ve resmi dokümantasyon amaçları için dijital cüzdanların kullanımına onay verdiler. Pilot uygulama olarak başlatılacak bu süreç Temmuz 2023’ten itibaren üç aşamalı olarak sürdürülecek.

Konuyla ilişkili olarak Santa Cruz Amiri Zach Friend ise şu ifadelerde bulundu:

“Kağıt belgeleri, kayıtları ve hizmetleri dijitalleştirmenin değerinin, Santa Cruz County sakinlerinin rahatlığı ve topluluğumuz için eşitliği ve erişimi iyileştirme açısından önemli bir adım olduğuna inanıyoruz.”

Santa Cruz Amiri Zach Friend

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version