Muhabbit

Kanada Bybit’i İnceliyor!

Kanada, kripto para türev borsası Bybit’i inceliyor.

kanada cbdc muhabbit

Kanada, kripto para türev borsası Bybit’i inceliyor.

21 Haziran tarihinde Ontario Hisse Senedi Komisyonu (OSC), yayımladığı açıklama ile Bybit Fintech Limited şirketini inceleme altına aldığını açıkladı.

Komisyon tarafından yapılan açıklamada, Bybit’in düzenleyici kuruluşlar ile gerekli görüşmeleri gerçekleştirmediğini ve ülkenin taleplerine cevap vermekte başarısız olduğunu vurguladı.

Komisyon, geçtiğimiz dönemde kripto para alım-satım ve saklama hizmeti sağlayıcılarının uymaları gereken kurallar ile ilgili bir yönerge yayımlamıştı.

Yine geçtiğimiz dönemde benzer aksiyonları Kucoin ve Poloniex’e karşı da alan Ontario Hisse Senedi Komisyonu, denizaşırı kripto para borsaları ile ilgili adımlarına devam ediyor.

Bybit tarafından sunulan beyanlara göre kullanıcıların kripto para ticaretini kolaylaştıracak bir platform ortaya konulurken, OSC ise borsa tarafından sunulan ürünlerin kontratlardan ve türev ürünlerden ibaret olduğunu vurguluyor.

Bu noktada Bybit tarafından herhangi bir açıklama henüz gelmiş değil.

Sizce ülkelerin denizaşırı kripto para borsaları ile ilgili adımları nasıl olacak? Ülkeler tarafından yayımlanacak yönergeler doğrultusunda işlem engeli getirilebilecek denizaşırı borsalar varlıklarını sürdürmeye devam edebilecek mi?

Hala Bybit hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version