Muhabbit

Kanada Merkezli Bitcoin Madencilik Devi, Faaliyetlerini Büyütüyor!

Şirket, enerji kapasitesini temmuz ayında %21 artırdığını duyurdu.

Btc Madencilik Genel

Btc Madencilik Genel

Merkezi Kanada’da bulunan Bitcoin madencilik devi, Kanada’daki konumlarından birinde ikinci inşaat aşamasını tamamladıktan sonra enerji kapasitesini temmuz ayında %21 artışla 166 megawatt’a çıkardığını duyurdu.

Kısa süre önce yayımlanan aylık şirket raporuna göre, firmanın toplam hash oranı da %5,6 artarak saniyede 3,8 exahash’a (EH/s) ulaştı. Şirket, bu ayın sonuna kadar artışın 6 EH/s’ye ulaşmasını bekliyor.

Madencilik şirketinin Kanada ve Washington Eyaletindeki diğer iki tesisinde de üretimin arttığı belirtiliyor. Ancak bunun yanında şirket, ısı ile mücadele etmek gibi zor bir süreçten de geçiyor.

Bitfarms’ın Madencilik Baş Sorumlusu Ben Gagnon, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ay sonlarında Québec ve Washington eyaletinde mevsime göre olmayan yüksek sıcaklıklar da madenci verimliliğini biraz düşürdü ve kurumsal hash oranımızı etkiledi.”

Şirket, ay boyunca 1.623 BTC satarak temmuz ayında 500 BTC çıkardı. Bu gelirlerin bir kısmı, Bitcoin destekli bir krediyi 15 milyon dolar azaltmak için kullanıldı ve ödenmemiş borcu 23 milyon dolara getirdi.

Bunun yanında hatırlanacağı üzere madencilik şirketi, Galaxy Digital‘den aldığı 100 milyon dolarlık kredinin bir kısmını ödemek için haziran ayında 3.000 BTC sattı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version