Muhabbit

Kanada Merkezli Madencilik Şirketi Bitfarms’a, Nasdaq’tan Uyarı Geldi!

Merkezi Kanada’da bulunan Bitcoin madencilik devi Bitfarms’a Nasdaq’tan uyarı geldi

Merkezi Kanada’da bulunan Bitcoin madencilik devi Bitfarms’a Nasdaq’tan uyarı geldi. Nasdaq tarafından yapılan uyarının sebebi ise Bitfarms hisselerinin 1 aydır üst üste 1 doların altında seyretmesi.

Madencilik şirketi Bitfarms konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamalarda, Nasdaq uyarısının yalnızca bir bildirim olduğunu ve Bitfarms hisselerinin(BITF) borsada işlem görmeye devam edeceği belirtti. Bildiğiniz üzere Bitfarms şirketi, nisan ayında Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda halka açıldıktan yalnızca birkaç ay sonra, Haziran 2021’de Nasdaq borsasında hisse senedi alım satımına başlamıştı.

İlginizi Çekebilir: Bitcoin Madencilik Şirketi Compass Mining, Artan Enerji Maliyetleri Nedeniyle Lokasyon Değiştiriyor!

Nasdaq Borsa Kurallarına Göre Hisselerin En Az 10 Gün Üst Üste 1 Doların Üstünde Fiyatlanması Gerekiyor!

Nasdaq konuyla ilişkili yaptığı açıklamalarda, Nasdaq kurallarına göre Bitfarms hisselerinin en az 10 gün üst üste 1 doların üzerinde işlem görmesi gerektiğini ifade etti. Söz konusu bu durumun düzeltilmesi için ise Bitcoin madencilik devi Bitfarms şirketine 12 Haziran 2023’e kadar zaman tanıdı. Bitfarms bu süreç içerisinde gerekli koşulları sağlamazsa, 180 günlük bir hakkı daha bulunuyor.

Kripto para piyasasındaki büyük düşüşler ve artan enerji maliyetleriyle birlikte kripto para madencileri oldukça zor duruma düştü. Durum böyle olunca madenci gelirlerinde de gözle görülür düşüşler gözlemlenmişti. Piyasada süregelen kriz sebebiyle zorluk yaşayan şirketlerden biri de Bitfarms. Madencilik şirketi Bitfarms, 2022 yılının Haziran ayında mevcut borçlarını azaltmak için yaklaşık 62 milyon dolar değerinde Bitcoin satışı gerçekleştirmişti.

Kanada merkezli madencilik şirketi Bitfarms’ın hisseleri ise 2022 yılının Ekim ayında 1 doların altına düşmüştü. O gün bu gündür ise fiyatını 1 doların üstüne atamadı.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version