Muhabbit

Kanadalı Dev Teknoloji Şirketi Bitcoin Aldığını Açıkladı!

Şirket 12,8 milyon $’lık Bitcoin aldığını duyurdu.

Schiff

Kanadalı teknoloji firması DMG Blockchain Solutions, Bitcoin biriktirme stratejileri kapsamında yaklaşık 12,8 milyon dolar değerinde 220 BTC satın aldığını açıkladı. 

18 Mart tarihinde yapılan bir duyuruya göre, satın alma, Bitcoin varlıklarını artırma çabasının bir parçası olarak, bu hafta başında ismi verilmeyen bir kripto para borsası aracılığıyla yapıldı. 

Portföyünü uzun vadede madencilik yaparak ve Bitcoin’i elinde tutarak artırmaya devam etmeyi planlayan firma, piyasa koşullarına ve kurumsal fırsatlara göre periyodik olarak BTC satın alacağını belirtti. 

DMG Solutions, Bitcoin’i bir değer deposu olarak gördüğünü ve dijital varlığın daha fazlasını elde etmek üzere gelecekteki sermaye dağıtımları için ayrılan fonları kullanacaklarını belirtti.

DMG’nin COO’su Sheldon Bennett, gelecekte enflasyona karşı bir koruma olarak daha fazla firmanın BTC’yi satın almak isteyeceğine inandığını ve bu nedenle kitlesel benimsemeden fayda sağlayacak ilk yatırımcılar arasında olmaya karar verdiğini dile getirdi.

Geliştirme hakkında yorum yapan DMG CEO’su Daniel Reitzik, BTC‘nin geleneksel ödeme yöntemleri olan fiat para birimleri ile ilgili kusurları ortadan kaldırmak için tasarlandığını söylüyor.

Reitzik’e göre, büyük nakit sahipleri ekonomik sıkıntılar nedeniyle değer kaybı riskiyle karşı karşıya kalırken, Bitcoin böyle bir zorluğa sahip değil ve talebi artmaya devam ederek fiyatında ciddi bir artışa neden oldu. 

Reitzik ayrıca şu açıklamayı yaptı:

“Bitcoin’in ABD doları gibi geleneksel para birimlerinden daha büyük bir değere sahip olduğuna ve olmaya devam edeceğine inanıyoruz.”

Son olarak CEO, DMG’nin, yılın başından bu yana doğrudan Bitcoin satın alan kurumsal yatırımcılar arasında katılmış olduğunu söyledi.

Diğer Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Diğer Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version