Muhabbit

Kanye West’in Yeezus Markası, NFT Odaklı 17 Ticari Marka Başvurusu Yaptı!

Ünlü isimler, NFT Odaklı Marka Başvuruları Yapmaya Devam Ediyor!

Kanye West’in Yeezus markası, NFT odaklı 17 ticari marka başvurusunda bulundu. NFT sektörünün gelişmesiyle birlikle birçok ünlü isim bu alanda hamleler yapmaya başlamıştı. Bu seferki hamlenin odağında ise ünlü rap müzik sanatçısı Kanye West yer alıyor.

Hayran kitleleriyle iletişim kurmanın çeşitli yollarını arayan sanatçılar, NFT odaklı ticari marka başvuruları yapmaya devam ediyor. Kanye West’in Yeezus markası, NFT alanına olası bir geçişi belirten 17 ticari marka başvurusunda bulundu.

Kanye West’in Yeezus Markasından NFT Marka Başvurusu!

27 Mayıs 2022 tarihinde ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne yapılan başvurular blockchain tabanlı NFT’leri, varlıkları, para birimleri ve tokenları kapsamaktadır.

Hatırlayacağınız üzere Kanye West, geçtiğimiz aylarda NFT’lerle ilgili isyanını dile getirerek kamuoyunda yankı uyandırmıştı. West, insanların ona “NFT çıkar” demesinden rahatsız olduğunu, asıl odak noktasının “gerçek dünyada gerçek ürünler inşa etmek” olduğunu açıklamıştı. West’in bu açıklamalar sonrasında NFT alanında hamlede bulunması da kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

Ünlü İsimler Marka Başvuruları Yapmaya Devam Ediyor!

NFT

Ünlü şarkıcı Rihanna da geçtiğimiz aylarda kozmetik markası Fenty için metaverse ticari marka başvurusunda bulunduğunu kamuoyuna duyurmuştu. Geçtiğimiz nisan ayında ise ünlü futbolcu David Beckham metaverse ve NFT ile ilgili üç ticari marka başvurusunda bulunarak, NFT marka başvurusu yapan ünlü isimlerin arasına katılmıştı.

Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha Fazla Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version