Muhabbit

KardiaChain, Elektronik Devi LG İle Ortaklık Kurdu!

KardiaChain, blok zincirlerini LG CNS’nin Monachain olarak bilinen kendi blok zinciri protokolüyle birleştirmek için birlikte çalışacak.

Küresel şirketler grubu LG’nin, BT ve danışmanlık kolu olan LG CNS, bir Vietnam hibrit blok zinciri projesi olan KardiaChain ile ortaklık kurdu.

17 Aralık 2020 tarihinde yapılan bir duyuruya göre, LG CNS, çok uluslu şirketler grubu Geleximco, küresel teknoloji şirketi HPT Vietnam ve Mai Linh Group gibi büyük Vietnam şirketlerinin yanı sıra KardiaChain ana ağını doğrulayacak.

Ortaklığın bir parçası olarak KardiaChain, blok zincirlerini LG CNS’nin Monachain olarak bilinen kendi blok zinciri protokolüyle birleştirmek için LG CNS ile çalışacak. 2018 yılında piyasaya sürülen Monachain, blockchain tabanlı dijital kimlik doğrulama ve tedarik zinciri yönetimi sağlamak için tasarlandı.

Ortaklık kapsamında KardiaChain ve LG CNS, âdemi merkeziyetçi kimliğin yanı sıra akıllı şehir teknolojisi üzerine çeşitli uygulamalar üzerinde işbirliği yapmayı planlıyor. Ayrıca LG CNS, 2021 yılında Güney Kore pazarına girmesi beklenen KardiaChain’e destek sağlayacak. Yeni ortaklık, KardiaChain’in 29 Aralık tarihinde yayınlanacak olan ana ağ lansmanından önce gerçekleşti.

KardiaChain’in CEO’su ve kurucu ortağı Tri Pham, yaptığı açıklamada şirketin misyonunun milyonlarca kullanıcı için erişilebilir olan bir blok zinciri sağlamak olduğunu dile getirdi. Pham ayrıca KardiaChain’in, Güneydoğu Asya’da piyasaya sürülen ilk birlikte çalışabilir blok zinciri olduğunu da sözlerine ekledi.

Güney Kore’nin elektronik devi LG Corporation, son yıllarda yan kuruluşları aracılığıyla blockchain teknolojisine aktif olarak dâhil olmaya başladı. Hatırlanacağı üzere LG CNS, daha önce Amerika Birleşik Devletleri merkezli Evernym şirketi ile World Wide Web Consortium’da uluslararası dijital kimlik standartları geliştirmek üzere ortaklık kurduğunu açıklamıştı.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version