Muhabbit

Karura Merkezsiz Borsası Karura Swap’ı Başlattı!

Karura Swap ilk paritesiyle kullanıcıları karşılıyor!

Karura

Acala protokolünün Kusama eklentisi olan Karura, merkezi olmayan borsa platformu (DEX) Karura Swap’ı başlattı!

Cuma günü yayımlanan duyuruya göre, DEX platformu şu anda yayında ve ilk işlem çifti olarak KSM/KAR’ı kullanıcılarına sunuyor.

Karura Swap 3.4 Milyon $’lık Kilitlenmiş Toplam Değere Sahip!

Duyuru tarafından gelen ayrıntılara göre Karura Swap, 1000‘den fazla farklı likidite sağlayıcısı ile 3.4 milyon $’ın üzerinde kilitlenmiş bir toplam değer ile hayata gözlerini açtı.

Ekip DEX lansmanının, ticaret pariteleri için bir sanal likidite alanı sağlayan “Bootstrap özelliğinin” faydalarını vurguladı. Ayrıca bildirilenlere göre, bir ticaret paritesinin ilk lansmanı sırasında bazı kötü niyetli yatırımcıların sebep olabileceği manipülasyonları da engellediği söyleniyor.

İlginizi çekebilir: Merkezsiz Borsa Nedir?

Gönderi, “Bootstrap ile Karura, herkes için adil ve açık finansman ilkelerini yansıtmak için adil piyasa oranında güvenilir olmayan ticareti güçlendirmeyi hedefliyor” dedi.

Gerçekten de açılış paritesi KSM/KAR, önyükleme aşamasından geçti ve ancak zorunlu likidite hedefini karşıladıktan sonra aktif hale geldi. DEX’in piyasaya sürülmesiyle Karura Swap, Polkadot ve Kusama’daki ilk merkezi olmayan borsa ünvanını aldı ve bir DEX üzerindeki Kusama tokenleri için ticaretin ilk yolu oldu.

Karura Swap’ta piyasaya sürülecek diğer ticaret pariteleri de Bootstrap özelliğini kullanabilir. LP’ler, işlem sırasında havuzda bir veya iki tokeni tedarik etmeyi seçebilirken, ticaret belirlenen likidite hedefine ulaşana kadar askıya alınır.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version