Muhabbit

Katar’dan Onay Alan İlk Kripto Para Borsası Hizmet Vermeye Başladı

Katar’ın ilk lisanslı kripto para borsası sonraki adımlarını açıkladı.

Bahreyn merkezli kripto para borsası CoinMENA, Katar’da hizmetlerini sunmak amacıyla onay alan ilk dijital varlık borsası oldu.

19 Mayıs 2022 tarihinde Katar’ın yerel haber merkezinde çıkan bir habere göre, CoinMENA, Katar tarafından onay alan ilk kripto para borsası oldu. Bununla birlikte haberde, ülke sakinlerinin artık banka hesaplarını kripto para cüzdanlarına bağlayabilecekleri de yer alıyordu.

Konu hakkındaki ortak bir bildiride CoinMENA Kurucu Ortakları Dina Sam’an ve Talal Tabbaa şunları söyledi:

“Katar’da hizmet sunmak amacıyla onay alan ilk kripto para borsası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yatırımcılar bir süredir ülkeye girme planlarımızı merak ediyorlardı. Bu yüzden bu adımımız, uzun vadeli coğrafi pazar genişleme planlarımızda önemli bir kilometre taşını temsil ediyor.”

Sam’an, bu bölgede tercih edilen bir kripto para şirketi olabilmek için daha fazla ülkede faaliyet göstermek istediklerini de belirtti.

Katar’da limit emri sunan ilk borsa

Bahreyn merkezli firma geçtiğimiz günlerde limit emri sunan ilk onshore (yurt içinde) lisanslı kripto para borsası oldu. Bu özellik ile birlikte CoinMENA, kullanıcılarının kripto para alım ve satımda istedikleri fiyatı belirlemelerine olanak sağladı.

Sam’an konu hakkında ayrıca şunları söyledi:

“CoinMENA’nın Katar’a girişi, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinin tercih edilen kripto para finansal hizmetler şirketi olma yolculuğumuzda büyük bir adım oldu.”

Tabbaa ise şu yorumlarda bulundu:

“Faaliyetlerimizin ilk yılında elde ettiğimiz başarılardan son derece gurur duyuyoruz. Bununla birlikte, hala başarmamız gereken çok şey var, bu yüzden sürekli genişleyen kullanıcı tabanımız için mümkün olan en iyi deneyimi sunmak amacıyla yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Kurucu Ortaklar, önümüzdeki haftalarda CoinMENA platformuna daha fazla kullanıcı odaklı özellikler ekleyeceklerini de eklediler.

Katar’daki kullanıcılar, daha düşük ücretler için TRON ağı üzerinden USDT çekme işlemi gerçekleştirebilecekler. Ayrıca arkadaşlarını CoinMENA’nın yönlendirme programı aracılığıyla davet ettiklerinde bonus ödülleri kazanma gibi yeni eklenen özellikleri de kullanabilecekler.

CoinMENA Hakkında

Merkezi Bahreyn Krallığı’nda bulunan CoinMENA, Bahreyn Merkez Bankası (KBB) tarafından lisanslanan ve düzenlenen bir dijital varlık borsasıdır. CoinMENA, MENA bölgesindeki (Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesi) geleneksel olmayan yatırım seçeneklerine erişmek isteyen yeni veya tecrübeli yatırımcıların yeni dijital ekonomiye katılmalarına olanak sağlayarak güçlenmek istiyor.

CoinMENA ile yatırımcılar dijital varlıkları güvenli bir şekilde satın alabilir, satabilir ve saklayabilir. Ayrıca yerel para birimlerinde para yatırabilir ve çekebilirler.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version