Muhabbit

Kevin O’Leary, Bitcoin’in 2-3 Yıl İçinde Çok Değerleneceğini Düşünüyor!

Kevin O’Leary Bitcoin hakkında konuştu!

Kevin O'Leary2

Kevin O'Leary2

Shark Tank televizyon programıyla bilinen Kevin O’Leary diğer adıyla Mr. Wonderful, önümüzdeki yıllarda Bitcoin fiyatı ile ilgili tahminlerini açıkladı. Kevin O’Leary’e göre; kurumsal yatırımcılar, Bitcoin’e yatırım yapmaya devam ettikçe Bitcoin’in fiyatı yükselmeye devam edecek.

Kevin O’Leary’nin Bitcoin Tahmini

Shark Tank yıldızı Kevin O’Leary, geçen hafta Stansberry Research ile bir röportaj gerçekleştirdi. Televizyon sunucusu, Bitcoin fiyatı ile ilgili tahminlerini söyledi.

İlginizi Çekebilir: Kevin O’Leary Kimdir?

Kevin O’Leary, pek çok kurumsal firmanın henüz Bitcoin’e yatırım yapamadığını söyledi. Ülkeler, kripto paraları yeni yeni düzenlemeye başladı. Bu yüzden büyük şirketlerin şimdilik böyle bir risk almayı tercih etmediğini söyleyen Shark Tank yıldızı, sözlerine şu şekilde devam etti:

Kurumsal yatırımcılar, düzenlemeleri bekliyorlar. Bitcoin alamayan şirketler, dolaylı yoldan Bitcoin satın almak için; kripto para madencilik şirketlerine yatırım yapıyorlar. Marothon, Riot vb. şirketlerin hisselerini satın alıyorlar.

O’Leary sözlerine şu şekilde devam etti:

Bitcoin’in 100 bin dolara, 200 bin dolara, 300 bin dolara gideceğinden bahsetmek istiyorsunuz. Bu fiyatlar, kurumsal yatırımcılar satın aldıktan sonra gerçekleşecek.

Kevin O’Leary, söylediği sözlerin arkasında durarak; devlet varlık fonlarına ve emeklilik planlarına hizmet ettiğini söyledi. Çoğu büyük şirketin hala BTC ile alakası olmadığını söyleyen O’Leary, düzenleyici kurumlar ESG talimatlarına izin verene kadar bu şekilde devam edeceğini belirtti.

Kevin O’leary

O’Leary, Bitcoin’i sadece para olarak düşünmeyi yanlış buluyor. Bitcoin’i bir yazılım olarak düşünen televizyon sunucusu, diğer insanların da böyle düşünmesi gerektiğini savundu ve sözlerine şu şekilde devam etti.

Microsoft ve Google gibi Bitcoin de bir yazılımdır. Kripto paralar düzenlendiğinde büyük şirketler %1 ila %3 arası satın alacaklar. İşte o zaman fiyat artışını görmek için sabırsızlanıyorum.

Kevin O’Leary bu söylediklerinin 2-3 yıl içinde gerçekleşeceğini düşünüyor.

2021 Ekim ayında O’Leary, ABD’deki düzenleyici kurumların kripto paraların bir fon olarak borsada işlem görmesine izin verirse işlerin daha hızlı değişeceğini öne sürmüştü.

Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version