Muhabbit

Kevin O’Leary: ”Coin’ler Birer Şirket Gibi”

Kevin O’Leary, Ethereum ve Bitcoin’e neden yatırım yapılması gerektiğini açıkladı!

kevin o'leary muhabbit

kevin o'leary

Mr. Wonderful olarak bilinen Shark Tank televizyon programı sunucusu Kevin O’Leary, Yahoo.Finance ile bir röportaj gerçekleştirdi. Kripto paraların fiyat hareketleri; Microsoft, Google ve Amazon gibi teknoloji devlerinin fiyat hareketlerine benzediğini söyledi.

İlginizi Çekebilir: Kevin O’Leary Kimdir?

kevın o’Leary twıtter

Kevin O’Leary, hem teknoloji hisse senetlerinin hem de kripto paraların fiyat olarak çok değişken olduğundan bahsetti. Teknoloji sektörünün büyümeye devam edeceğini düşünen Mr. Wonderful; herkesin Zoom, Microsoft veya Google’ın ürünlerini ve uygulamalarını kullanmaya devam edeceğinden de bahsetti.

Amazon hissesini ele alan Mr. Wonderful, her yıl %40-50’ye varan düzeltmeler yaptığını söyledi.

O’Leary 2022’de Kripto Paraları Yatırım Fırsatı Olarak Görüyor!

Shark Tank sunucusu yeni yılda en iyi yatırım fırsatının olarak kripto paraların olduğunu söyledi ve blok zinciri sektörünü yakından takip ettiğini de sözlerine ekledi. Kevin O’Leary sözlerine şu şekilde devam etti:

Ethereum, Google gibi bir yazılım şirketi olarak düşünülebilir.

Bitcoin, Ethereum, Polygon gibi coin’lerin aslında blok zinciri teknolojisindeki yazılım şirketleri olduğunu söyleyen O’Leary, coin’leri birer şirket gibi düşünülmesinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyor.

O’Leary yatırımı çeşitlendirmenin önemini de vurguladı. Portföyün %5’i ile kripto paralara yatırım yapmayı öneren O’Leary kripto paralara ayrılan paranın en fazla %20’siyle bir coin almayı öneriyor.

Örnek verecek olursak; 100.000 TL’niz var bu paranın 5.000 TL’sini kripto paralara ayırabilirsiniz. 5000 TL’yi de 5’e bölerek 5 farklı coin’e 1000’er TL’lik yatırım yapabilirsiniz.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version