Muhabbit

Kevin O’Leary FTX Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Kevin O’Leary, diğer adıyla Mr. Wonderful, gündemi sarsan FTX krizi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

KULLANILMAYACAK

KULLANILMAYACAK

Kevin O’Leary, diğer adıyla Mr. Wonderful, gündemi sarsan FTX krizi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kevin O’Leary konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamalarda, FTX krizinin piyasa için dönüm noktası olduğunu ifade ederken kripto paralarda dibe gelindiğinin de altını çizdi.

Kevin O’Leary, FTX CEO’su Sam Bank Friedman ile iflas başvurusundan önce konuştuklarını ve Bankman-Fried’ın FTX için 8 milyar dolarlık fon aradığını da açıklamalarına ekledi.

İlginizi Çekebilir: FTX CEO’su Röportajı: Her Şey Çok Daha Kötü Olabilirdi!

SEC Başkanı Gary Gensler Daha Fazla Düzenleme İstiyor!

FTX krizinin patlaması üzerine SEC Başkanı Gary Gensler ise kripto paralarda daha fazla düzenleme gerekliliğine vurgu yapmıştı.

Kevin O’Leary, Gary Gensler’in o açıklamaları hakkında ise şu yorumlarda bulundu:

“FTX krizi sonrasında, hiçbir varlık fonunun FTX ile ilgisi kalmamıştı. Düzenleyiciler tepemizde dolaşırken 8 milyar doları FTX’in bilançosuna sokmanın hiçbir yolu yoktu.”

Kevin O’Leary

Kevin O’Leary, FTX’in ayakta kalabilmesi için yaklaşık 4 milyar dolara ihtiyacı olduğunu belirtirken, FTX krizi hakkındaki açıklamalarına ise şu şekilde devam etti:

“Açıkçası yaşanan bu durum tam bir hayal kırıklığı, buna hiç şüphe yok. Birçok hissedar gibi ben de hayal kırıklığına uğradım.”

Kevin O’Leary

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version