Muhabbit

Kiğılı, Metaverse Defilesi Düzenledi!

Kiğılı Türkiye’nin ilk canlı metaverse defilesini gerçekleştirdi!

NFT ve metaverse kavramları tüm dünyada kabul görmeye devam ederken, Türkiye’de de metaverse alanındaki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Popüler giyim markası Kiğılı da metaverse alanında öncü olan popüler firmalar arasında yerini alıyor. Daha önce Türkiye’nin ilk giyilebilir NFT’lerini hologramlar aracılığıyla sunan Kiğılı bu kez ise Türkiye’nin ilk canlı metaverse defilesini gerçekleştirerek kamuoyunda yankı uyandırmayı başardı.

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, söz konusu bu defile hakkındaki açıklamalarında ülkenin ilk canlı metaverse defilesini gerçekleştirdikleri için gurur duyduklarını ifade etti. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, perakende satıcılığın on yıl içerisindeki ilerleyişini konu alarak şu açıklamalarda bulundu:

“Bugün geldiğimiz nokta aslında bunun en önemli kanıtı. Ürün tasarımlarının yanı sıra görsel dünya tasarımlarına da önem verdiğimiz meta defilemiz için ekibimizi daha da büyüttük. Kiğılı olarak geleceği şekillendiren yatırımlarımız sayesinde trendleri kendi çizgimizle yorumluyoruz”

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem açıklamalarının devamında, yakın zaman içerisinde metaverse üzerinde mağaza açacaklarını ifade etti ve ekledi:

“Bu mağazamız, markamızın ürün tanıtımı ve satışı, modaya olan tutkusu, gelecek vizyonu ve sürdürebilir yaşam misyonunu ortaya koyacak. Bunun yanı sıra ilerleyen süreç içinde kullanıcılara gerçek hayatta çeşitli sürprizler, faydalar ve hediyeler sağlayacak özel bir oyunu hayata geçireceğiz. Bu oyunu konum tabanlı AR oyun olarak kurguluyoruz ve ana odağında ise tabii ki NFT parçalar olacak”

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem

Şirketin Pazarlama Direktörü İlkay Keleş de Konuyla İlişkili Açıklamalarda Bulundu!

Kiğılı Pazarlama Direktörü Keleş konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamalarda, Türkiye’de ilk olarak gerçek dünya ve metaverse dünyasının birleştirildiğini ifade etti ve eklemelerde bulundu:

“İlk kez canlı bir model meta evreninde podyuma çıktı. Yani kurgusal bir evrenle gerçek dünyanın dinamiklerini birleştiriyor ve sanal dünyaya Kiğılı’nın kodlarını entegre ediyoruz. Sonbahar-kış koleksiyonumuzla sadeliği yansıtan, stil ve konforu birleştiren tasarımlarla yeni ‘rahat şıklık’ kavramını vurguladık. Akıllı, uzun ömürlü ve sürdürülebilirliğe odaklanarak oluşturduğumuz koleksiyonumuz; yeni dünyaya ayak uyduran, spor, şık ve rafine tarzda beğenilere sahip erkekler için yeniden yorumlandı. Değişmeyen şey ise Kiğılı kalitesi, şıklığı ve rahatlığı oldu”

Kiğılı Pazarlama Direktörü İlkay Keleş

İlginizi Çekebilir: Disney, NFT ve Metaverse Dünyasına Göz Kırpıyor!

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version