Muhabbit

Kişisel Token’lara Bir Yenisi Eklendi! EVAN!

Kişisel tokenize modasına Week in Ethereum Podcast’iyle ünlü, eski ConsenSys direktörü Evan Van Ness de katıldı.

ICO Nedir?

Kişisel token çıkarma akımı devam ediyor. Kendini tokenize edenlere bir yenisi daha eklendi. Eski ConsenSys Direktörü, “Week in Ethereum” podcastinin sunucusu Evan Van Ness, akıma uyarak kendini tokenize ettiğini duyurdu.

Podcasti “Week in Ethereum News” sponsorluğu için başlattığı tokenizasyon, mevcut 4 büyük sponsorun (Network, Chainlink, Trail of Bits ve 0x) yanında ona destek sağlayacak sponsorlara ulaşmak adınaydı. Sosyal medya platformu Twitter üzerinde $EVAN token’larının tanıtımını yaptı.

https://twitter.com/evan_van_ness/status/1291513410992185344?s=20

Nasıl İşliyor?

Evan Van Ness, podcastine sponsor bulma çabasıyla giriştiği bu işte token alımlarına göre verilecek sponsor ayrıcalıklarından da bahsetti. Toplamda 1 milyon EVAN token’ın olduğunu dile getiren Ness,

“Week in Ethereum Sponsorluğu için 87.645 EVAN
Yeni Başlatılacak Podcast’ime konuk olmak için 133.700 EVAN
Retweet edilmek için 888 EVAN
Benimle Zoom üzerinden 30 dakikalık bir görüşme için 4.200 EVAN”

Evan van ness

Duyuru yapıldığında 0,04 dolar civarında fiyatlandırılmış olan $EVAN, yaklaşık 2 saatin sonunda %500 gibi bir rekor artışla 0,25 dolardan satış gördü. OpenZeppelin Contracts V3 kodu kullanılarak oluşturulan ERC20 token’ları, Bitcoin (BTC) ve Dogecoin (DOGE) gibi kripto paralara dönüştürülebiliyor.

Cointelegraph’a konuşan Ness, projesini bağımsız medyanın sürdürülebilirliği deneyi olarak tanımladı. Kendisini tokenize ederek merkeziyetsiz sponsor bulmayı mümkün kıldığını iletti.

Kripto para dünyasının genç ve tanınmış isimlerinden Alex Masmej’in Initial $ALEX Offering’den aşina olduğumuz kişisel tokenizasyon kripto para dünyasında giderek daha çok ilgi görmeye başladı. Evan Van Ness gibi birçok insanı etkileyerek kendi hayatlarını veyahut uğraştıkları işi yatırımcılara sunarak gerekli fonu kendilerini sağlamalarına olanak verdi.

Son Yazılar

Exit mobile version