Muhabbit

Konaklama Hizmeti Veren Stella Stays, Kripto Paraları Ödeme Yöntemi Olarak Kabul Etti!

Müşteriler, Bitcoin, Ethereum ve 35 farklı kripto para birimi ile ödeme yapabilir.

Ödeme Yöntemi Konaklama

Ödeme Yöntemi Konaklama

Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) bir konaklama markası olan Stella Stays, ödeme yöntemlerine kripto paraları da dahil ettiğini açıkladı. Müşteriler, Bitcoin, Ethereum ve 35 farklı kripto para birimi ile ödeme yapabilir.

Duyuruyu takiben, şirketin CEO’su ve kurucu ortağı Mohannad Zikra, Stella Stays’in neden dijital para birimlerini kabul etmeye karar verdiğini şu şekilde açıkladı:

Kripto para ödemelerini kabul etmek, Orta Doğu’daki konaklama endüstrisi için öncü bir adımdır. Bu teklifle pazara ilk giren olmak, erken benimseyen biri olarak bize avantaj sağlıyor. Bu ilerlemeyi kripto para birimiyle sağlamaktan ve müşterilerimize bir yeni seçenekler sunmaktan heyecan duyuyoruz.

Zikra, müşterilerine sürekli olarak en iyi misafir deneyimini sunmaya çalıştığı için kripto para birimlerini kabul etmenin Stella Stays’in vizyonuna uyduğunu düşünüyor.

Bu arada Unlock Media tarafından hazırlanan bir rapora göre Stella Stays ödeme sayfasına gelen müşterilerin yaklaşık %14’ü kripto para ödeme seçeneğine tıkladı.

Rapora göre kripto para ödeme seçeneğine tıklayan müşterilerin yaklaşık %28’i, kripto para ödemeleriyle işlemlerin nasıl tamamlandığını öğrenmek için daha fazla bilgi istedi.

eBay Kripto Paraları Kabul Edebilir!

Dev e-ticaret şirketi eBay, 2022 Mart ayında kripto paraları ödeme yöntemi olarak kabul edebilir. Büyük e-ticaret şirketlerinin birçoğu kripto paraları ödeme yöntemi olarak kabul etmek için çalışmalar yapıyor.

Platformlarında 85 milyon dolarlık bir hacmi yönettiklerini söyleyen eBay CEO’su Jamie Iannone, yeni ödeme seçeneklerinin daha genç müşterileri çekmeyi amaçladığını söyledi.

Yapılan bir ankete göre Y ve Z kuşağının en kripto para dostu demografi olma eğiliminde olduğu ortaya çıktı. e-Bay’ın genç kuşağı hedeflemesi ve anket sonuçları kripto paraları sistemine entegre etmek istemesinde etkili rol oynamış olabilir.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version