Muhabbit

Koreli Dev Şirket Blockchain Projelerine Destek Verecek!

Güney Koreli şirket, yeni gelişen blockchain girişimlerini finanse etmek için yeni bir fon kurduğunu açıkladı.

hashed

hashed

Güney Kore’nin en büyük kripto varlık fonu yöneticilerinden biri olan Hashed, “protokol ekonomisi” adı verilen yeni blok zinciri girişimlerini finanse etmek üzere 120 milyon dolar fon topladığını duyurdu.

Yapılan açıklamada toplanan yüksek miktarlı fonun, aynı zamanda yatırımın dağıtımını denetleyecek yeni bir girişim olan Hashed Ventures aracılığıyla toplandığı bildirildi.

Elde edilen paralar ile, gelişmekte olan platformları ve uygulamaları desteklemek için oluşturuan “protokol ekonomisini” programı kapsamında blockchain teknolojisini kullanan yerel ve küresel girişimlere yatırım yapılacağı açıklandı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan şirket yetkilisi, Güney Kore’nin en büyük BT şirketlerinden bazılarının toplanan fonlarda katkısı olduğunu belirtmesine rağmen, destekçilerin kimler olduğuna dair herhangi bir bilgi vermedi.

Şirket tarafından yapılan bir açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Hashed olarak, son zamanlarda sıcak bir konu olarak ortaya çıkan ‘protokol ekonomisini’ gerçekleştirmek isteyen yurtiçi ve yurtdışı girişimlere ve bu ilk fonun oluşturulmasıyla blockchain teknolojisi alanındaki teknoloji şirketlerine yoğun yatırım yapmayı planlıyoruz.”

Hashed Hakkında

Seul ve Silikon Vadisi’nde kurulu Hashed, kendisini ademi merkeziyetçilik konusunda çalışmalar yapan ve blockchain alanında uzmanlardan oluşan bir topluluğu olarak tanımlıyor. Yatırım şirketinin portföyünde Ethereum, EOS, Ontology, ICON ve Kyber Network gibi önemli blockchain projeleri de dahil olmak üzere onlarca kripto para şirketi de yer alıyor. Şirketin şu an ki yatırımları arasında blok zinciri platformları, finansal altyapı, çevrim içi uygulamaların yapıldığı platformlar yer alıyor.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version