Muhabbit

Koreli VC Firması Hashed, Metaverse Yatırımı İçin 200 Milyon Dolar Fon Topladı!

Hashed Venture Fund II adı verilen fon, web 3.0, metaverse ve DeFi yatırımlarında kullanılacak.

hashed

hashed

Kore’de faaliyet gösteren blockchain tabanlı dev VC şirketlerinden biri olan Hashed, Web 3.0 girişimlerini başlatmak üzere yeni bir fon başlattı. Hashed Venture Fund II adı verilen fon, web 3.0 ve DeFi yatırımlarında kullanılacak.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Bu kapsamda büyük şirketlerden 200 milyon $ fon toplayan Hashed, küresel anlamda söz sahibi olmak adına, elde edilen miktarın çok değerli olduğunu belirtti. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan şirket ortağı Baek Kim, piyasadaki etkinliklerini artırmaya devam edeceklerini söyledi. Kim ayrıca, Seul ve San Francisco gibi şehirlerdeki ofislerine ek olarak Singapur ofisine de odaklanacaklarını belirtti.

Elde edilen fonun arkasındaki yatırımcılar hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, girişimin üç temel alanda yatırımcılara hizmet edeceği dile getirildi. Bu alanların ise; metaverse, DeFi ve web 3.0 olduğu belirtildi.

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

Şirket Fon toplamaya Devam Ediyor

Hashed bu son yatırım turu ile birlikte, bir yıldan az süre içinde benzer yatırımlar için ciddi oranda fon toplamış oldu. Hatırlanacağı üzere şirket yakın zaman önce de yapacağı yatırımlar kapsamında 120 milyon $ toplamıştı. Bununla birlikte The Sandbox ve Axie Infinity gibi popüler platformlara ve metaverse tabanlı oyunlara yatırım yapmıştı. Bu gibi yatırımların devam edeceğini belirten şirket yetkilisi şu ifadelere yer verdi:

“Kullanıcıların deneyimlerini etkileyen sorunları çözmeye devam edeceğiz. Hatta metaverse oyunları geliştirmeye ve web 3.0 hizmetlerini daha güvenli hale getirmeye odaklanacağız.”

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version