Muhabbit

KPMG Kanada Şubesi, Bilançosuna Bitcoin ve Ethereum Eklediğini Duyurdu!

KPMG Kanada, Bitcoin ve Ethereum miktarlarını açıklamadı

KPMG International’in Kanada şubesi bugün yaptığı açıklamada bilançosuna Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) eklediğini duyurdu. Şirket satın alımını Gemini Trust Company aracılığıyla yaptı. Öncesinde ise riskleri değerlendirmek için şirket içinde bir yönetişim komitesi kuruldu.

Merkezi Amstelveen Hollanda’da olan KPMG, 150 yıllık bir geçmişe sahip çok uluslu hizmetler ağıdır. 40’dan fazla lokasyonda ve 8.000’den fazla çalışanı olan bir şirketler topluluğudur. Hizmet verdiği alanlar; mali denetim, vergi ve danışmanlık alanlarıdır.

Kurumsal Olarak Blok Zinciri Teknolojisini Destekliyoruz

KPMG Kanada danışmanlık hizmetlerinden sorumlu yönetici ortağı Benjie Thomas, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Kripto varlıklar olgunlaşan bir varlık sınıfıdır. Bu yatırım, kripto varlıkların ve blok zinciri teknolojisinin kurumsal olarak benimsenmesine, büyümeye ve varlık sınıfının düzenli bir parçası olmaya devam edeceğine olan inancımızı yansıtıyor. Ayrıca şirketimizin blok zinciri tarafından desteklenen ve gelişen teknolojilere bakışını gösteriyor.

KPMG Kanada’nın danışman ortağı ve kripto varlıklar ve blok zinciri hizmetleri eş lideri Kareem Sadek de benzer bir açıklama yaptı: “Kripto varlık endüstrisi büyümeye ve olgunlaşmaya devam ediyor ve finansal hizmetler ve kurumsal yatırımcılar tarafından dikkate alınması gerekiyor. Güçlü bir kripto varlık uygulamasına yatırım yaptık ve birkaçını saymak gerekirse, merkeziyetsiz finans (DeFi), değiştirilemez ‘token’lar (NFT’ler) ve metaverse genelindeki yeteneklerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. ” dedi.

KPMG Kanada; Bitcoin ve Ethereum miktarlarını açıklamadı ancak bu yönde hareket etmesi, kripto varlıklarla ilgili danışmanlık hizmetleri vereceği düşünülürse aslında hiç şaşırtıcı olmadı.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version