Muhabbit

Kraken Borsasında Tam 100.000 ETH Stake İşlemine Bırakıldı!

Kraken kullanıcıları, ETH stake etmeye başlamış.

kraken

Ethereum 2.0 stake hizmetinin başlatıldığını sadece dört gün önce duyuran Kraken, 100.000 ETH’ye ulaştıklarını açıkladı! Bildiğiniz üzere bu hizmet Kraken müşterilerinin token ödülleri karşılığında ETH 2.0 blockchain ağını doğrulanmasını sağlıyor.

Stake hizmetlerinin dördüncü gününde borsa, ETH 2.0 stake işlemlerinde 100.000’den fazla Ethereum’a ulaştı. Bu rekor adet, USD cinsinde 60 milyon $’a tekabül ediyor. Kraken’in Ürün Başkan Yardımcısı Jemery Welch, Ethereum 2.0’da borsa yoluyla stake edilen tüm Ethereum miktarının %8’ini Kraken’in oluşturduğunu açıkladı.

Kraken, uzun bir zamandır Ethereum’un destekçisi. Aslında, Ağustos 2015’te Ethereum’u ilk listeleyen borsalardan biriydi. Ethereum’un öneminin artmaya devam etmesini izliyoruz.

Kraken, Ethereum’un yeni blockchain güncellemesini benimseyen tek borsa değil. Binance ve Huobi de geçtiğimiz hafta Ethereum ağına katıldı ve ETH 2.0 stake hizmetlerini başlattı. Aldığımız bilgilere göre ünlü kripto borsası OKEx de yakında bu hizmeti sunacak ve Coinbase, 2021 yılına kadar platformları üzerinden stake hizmetlerini aktif hale getireceğini açıkladı.

Bakalım diğer borsalar Eth 2.0 stake hizmetlerini ne zaman başlatacaklar?

Daha fazla Ethereum haberi için: Ethereum Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version