Muhabbit

Kraken Ethereum Classic Yatırma İşlemlerini Durdurdu! Yüzde 51 Saldırısı Mı Güncelleme Mi?

Kraken tarafından yapılan açıklama ortalığı karıştırdı. Yanlış alarm.

kraken

Kripto para borsası Kraken, dün gece Ethereum Classic (ETC) için yatırma işlemlerini askıya aldığını açıkladı. Ancak aynı saatte Ethereum Classic tarafında Thanos güncellemesinin gerçekleşmesi bekleniyordu.

Kraken tarafından yapılan açıklama ortalığı karıştırdı. Yanlış alarm.

Yapılan açıklamada Ethereum Classic yatırma işlemlerinin geçici olarak durdurulduğu açıklanmıştı. Kraken sebep olarak ağıda yüzde 51 saldırısının gerçekleştiğini belirtiliyordu.

Kraken

Kraken websitesi üzerinden yaptığı açıklamada saldırı sebebiyle yatırma işlemlerinin durdurulduğunu, kullanıcı fonlarının ise güvende olduğunun altını çizdi.

Saldırı sebebiyle ek güvenlik önlemleri aldıklarını belirten Kraken ekibi, alım-satım işlemlerinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirtti. Konu ile ilgili güncellemelere devam edeceğini belirten Kraken, an itibarıyla sorunun çözüldüğünü ve hard fork sebebiyle bir süre daha yatırma işlemlerinin askıda kalacağını belirtti.

Kraken İçin Eleştiri Yağmuru

Twitter üzerinde birçok kullanıcı Kraken destek ekibine ulaşarak uyarının hatalı olduğunu belirtti. Kraken ise yanlış alarm sebebiyle özür diledi.

Thanos Güncellemesi

Ethereum Classic dün akşam itibarıyla Thanos güncellemesi ile birlikte ağda birçok değişikliğe gitmiş durumda.

Yeni güncelleme ile birlikte E3 ve E7 madencilik ekipmanları ETC için kullanılabilir hale geldi. Bu sayede Ethereum madenciliğini bırakacak olan E3 ve E7 cihazlar Ethereum Classic tarafına geçiş yapabilecek. Bu sayede ağdaki hash gücünün artırılmasını hedefleyen ETC Labs, aynı zamanda MESS algoritması ile gelecekteki yüzde 51 saldırılarının önüne geçmeyi planlıyor.

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version