Muhabbit

Kraken Önemli Bir Bitstamp Yöneticisini İşe Aldı!

Kraken, resmi bir blog gönderisinde, Miha Grčar’ın şirkete iş geliştirme başkanı olarak katıldığını duyurdu.

Kraken

San Francisco merkezli bir dijital para borsası olan Kraken, yönetim ekibine bir kripto endüstrisi liderini ekleyerek firmasını genişletmeye devam ediyor.

Kraken, resmi bir blog gönderisinde, Miha Grčar’ın şirkete iş geliştirme başkanı olarak katıldığını duyurdu.

Blog gönderisinde şunlar söyleniyor:

Son on yılda Miha, Bitstamp’in Avrupa’da lisanslı bir finans kurumu olarak tanınmasına ve Kraken’in bankacılık ilişkileri kurmasına ve ayrıca ana hisse sahipleriyle yeni ortaklar kurmasına yardımcı olurken, ciddi bir deneyim kazandı.

Grčar, Kraken’e katılmadan önce, COO ve iş geliştirme başkanlığı da dahil olmak üzere çeşitli yöneticilik rollerinde görev yaptığı Bitstamp’te neredeyse 8 sene geçirdi.

Kraken, analiz şirketi Messari’nin spot hacim verilerine göre dünyanın en büyük beşinci kripto para borsası olarak görünüyor. Bitstamp’te 6. olarak aslında Kraken’in çok gerisinde değil.

Kraken, Grčar’ı Bitstamp’in yıllar içinde yaşadığı hızlı yükselişe yardımcı olan bir “kripto borsası öncüsü” olarak tanımlıyor. Grčar’ın Bitcoin ile ilk tanışması, Satoshi Nakamoto’nun teknik incelemesini yayınlamasında iki yıl sonra gerçekleşmiş. Grčar, Bitcoin ile tanıştıktan 2.5 sene sonra ise Bitstamp’e katıldı.

Grčar, Kraken’i “En eski kripto para borsaları arasında en kıdemlisi ve müşterileri için en iyi hizmet sunmak için cesaret, beyin ve omurgaya sahip olan tek borsa” olarak nitelendiriyor.

Kripto para borsaları, dijital varlıklar itibari paraların yerini almaya devam ederken, önümüzdeki yıllarda önemli bir adım için hazırlanıyor. Messari’nin “Real 10” döviz hacmi verilerine kullanan Forbes, ABD ticaret faaliyetinin, tek başına 2015 ve 2019 yılları arasında yıllık %15.7 oranında büyüme gördüğünü tahmin ediyor.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Muhabbit DeFi Market Cap için: DeFi Market Cap

Son Yazılar

Exit mobile version