Muhabbit

Kripto Anne, Spot Bitcoin ETF’si Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Kripto paralara ılımlı yaklaşımı ile tanıdığımız SEC üyesi Hester Peirce,SEC’nin Bitcoin ETF’sine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kripto paralara ılımlı yaklaşımı ile tanıdığımız SEC üyesi Hester Peirce,SEC’nin Bitcoin ETF’sine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hatırlayacağuınız üzere kripto para dostu olarak tanınan eski SEC üyesi Elad Roisman’ın görevinden ayrılmasıyla, kripto para yatırımcılarının SEC’teki tek savunucusu olarak ”kripto anne” lakabıyla bilinen Hester Peirce kalmıştı.

Peirce, SEC’in bu tarz ürünleri reddetmesine anlam veremediğini ifade ederken ayrıca lider kripto para birimi Bitcoin’in artık yeterince geliştiğinin de altını çizdi.

SEC üyesi Hester Peirce: “Yatırımcıların Ne İstediğini Önemsemeliyiz!”

Hester Peirce

Kripto anne Peirce yapmış olduğu açıklamalarda şu ifadelerde bulundu:

“Bu girişimler neden önemli? Yatırımcılar diğer seçeneklere göre spot Bitcoin ETF’sini neden tercih etmeli? Bizler yatırımcıların ne istediğini önemsemeliyiz.”

Hester Peirce

Peirce, SEC’in Bitcoin spot ürününü onaylamama konusundaki direncini ise, kripto paralar konusundaki genel isteksizliğine bağladı. Düzenleme için önerilen çeşitli girişimlere de göndermelerde bulundu ve şunları ekledi:

“Komisyonun, kripto para borsasında işlem gören ürünleri kategorik olarak reddetmeyi bırakmasının zamanı geldi diye düşünüyorum. Komisyonun spot Bitcoin ETP’sine olan direnci büyük bir olay haline geldi.”

Hester Peirce

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version