Muhabbit

Kripto Para Airdrop’u Dağıtan Projeler

Olası airdrop projeleri karşınızda!

Özellikle büyük heyecanla beklenen Arbitrum airdrop’u, yeni çıkan projeler ve uygulamalarında yeni güncelleme yapan projeler ile airdrop konusu bu ara çok gündemde. Bizde sizin için bazı airdrop veren projeleri araştırdık.

Airdrop, projelerin kullanıcıları kendine çekmesi ve sistemlerindeki işlemleri yaparak olası hataları bulmalarına ve yoğunluk durumdaki hallerini izlemek için kullandığı bir yöntemdir. Genellikle dağıtılan airdrop’lar, kullanıcıların aktifliği ve işlem yaptığı süre ile orantılıdır.

MetaMask – MASK token airdrop

MetaMask en çok kullanılan Web3 cüzdanlarından biridir. Şu anda milyonlarca kişi bu cüzdanı kripto para işlemleri için kullanıyor. Platform, Mask token çıkaracağını duyurmuştu. Airdrop’da yapılması gerekenler ise:

Güncelleme: MetaMask airdrop yapmayacağını açıkladı.

Starknet – STARK token airdrop

Ethereum ölçeklendirmesindeki en büyük isimlerden bir tanesi Starknet’tir. StarkWare tarafından geliştirilen Starknet, Katman-2 sıfır bilgi toplama ölçeklendirme çözümüdür. Stark token’ın çıkacağını duyuran şirket çok fazla ayrıntı vermedi.

2022 Kasım ayında çıkan Starknet mainnetine büyük airdrop avcıları çoktan milyonlarca dolar yatırdı. Buradan airdrop almak için yapılması gereken başlıca şeyler şunlar:

zkSync Era airdrop

Son zamanların en çok konuşulan konularından bir tanesi sıfır bilgi toplama çözümü oldu. Polygon ve Starknet gibi zkSync Era da bu sistemi kullanıyor. zkSync projesinin en büyük avantajı EVM’ler ile uyumlu olmasıdır. Bu, zkSync’e MetaMask ve diğer Ethereum Web3 standardına uyumlu cüzdanlar ile erişebileceğiniz anlamına geliyor.

zkSync, 2023 Şubat ayında ağını akıllı sözleşmeler için açtı ve yakın zamanda ağını kullanıcıların aktif olarak kullanması için açacağı düşünülüyor.

Buradan airdrop almak için yapılması gereken başlıca şeyler şunlar:

Sui Network – SUI token airdrop

Sui Network, Aptos’a benzer bir Katman-1 blok zinciri ağıdır. Mysten Labs, 2023 Mart ayında Mainnet için bir dizi etkinlik başlattı. Bu etkinliklerde Sui protokolünün potansiyelini ve ağ hakkındaki eğitimleri hakkında kullanıcılara eğitim verilmiş olacak. Bu etkinliklere katılmak SUI token airdrop’undan faydalanmak için iyi bir şans olacak. Airdrop şansını arttıracak diğer faktörler şunlar:

Neptune Mutual

Neptune Mutual protokolü bir blok zinciri koruma protokolüdür. Ethereum topluluğunu siber tehditlerden korumak için hazırlandı. Belirli parametreler sağlandığında ödemeleri garanti eden bir sigorta sistemidir.

NPM token yakın zamanda çıkacak ve bu süreçte airdrop olma şansı çok yüksek. Neptune Mutual’un sayfasını ziyaret ederek siteye cüzdanı bağlamak ve buradaki ürünleri kullanmak olası bir airdrop’ta ödül alma şansını arttırır.

OpenSea airdrop

Potansiyel bir airdrop şansı da büyük NFT platformu OpenSea’de bulunuyor. Şu anda OpenSea token hakkında her hangi bir açıklama olmasa da en büyük rakibi olan Blur NFT pazarının NFT işlemlerinde işlem ücreti almaması OpenSea için büyük bir dezavantaj sağlıyor. OpenSea bu platform ile yarışmaya devam etmek için ekonomisini geliştirmek ve bir yerel token çıkarması çok olası gözüküyor.

Potansiyel OpenSea airdrop’u için yapılması gerekenler:

Lens Protocol – LENS token airdrop

Web3 ekosistemindeki sosyal uygulamaların öncülerinden biri olan Lens Protokol de olası airdrop şansı sunan bir platform. Kullanıcılar, OpenSea platformunda satılabilen (kullanıcı isimleri).lens isimlerini alabilirler ve bu hesapları, birçok sosyal medya uygulaması için etkileşime geçmek için kullanılabilir.

Buradan airdrop almak için yapılması gereken başlıca şeyler şunlar:

Buradaki bilgilerin bilgi amaçlı olduğunu belirterek airdrop araştırırken tıkladığınız sitenin orijinal site olup olmadığına dikkat etmeniz gerektiğini vurgulamalıyız. Airdrop adı altında birçok dolandırıcı orijinal siteleri kopyalayarak kullanıcıları dolandırmaya çalışıyor. Özellikle cüzdanlarda işlemlere onay verirken birden fazla kez kontrol edilmesi gerektiğini öneriyoruz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version