Muhabbit

Kripto Para, Blockchain ve Sinema Dünyasının Önemli İsimleri Twitter Space’te Toplanıyor!

Engin Altan Düzyatan’ın da kurucuları arasında bulunduğu WideAngle, Twitter’da sektörün önemli isimleriyle söyleşiler gerçekleştiriyor.

wideangle twitter space

wideangle twitter space

Kripto para dünyası gün geçtikçe benimsenmeye devam ediyor. Benimsenme artıkça da farklı sektörler ile iş birlikleri, akabinde de multidisipliner sektörler meydana geliyor. WideAngle da bunlardan biri.

Blockchain teknolojisini sinema sektörüne taşıyan WideAngle, NFT’ler ile fonlama sistemi geliştirmeyi amaçlıyor. Bu gayede çalışmalarına devam eden WideAngle, sosyal medya platformu Twitter’da sektörün önemli isimleriyle söyleşiler gerçekleştiriyor.

5 Haziran 2022 tarihinde başlayan WideAngle Twitter Space Maratonu, son söyleşisini 8 Haziran 2022 akşamı yapacak. Her gün farklı bir sektörden veyahut gruptan insanların buluşacağı Twitter Space maratonunda ünlü oyuncular, blockchain fenomenleri, üniversitelerin blockchain grupları, gazeteciler, hukukçular yer alacak. Ayrıca her akşam yakında satışa çıkacak WideAngle NFT’leri için “whitelist” dağıtımı da yapılacak.

Blockchain ve Hukuk (5 Haziran 2022/22.00)

Blockchain sektörünün hukuki altyapısının incelendiği bu Twitter Space’te Avukatlar Çağlan Tanrıverdi, Mümtaz Hacıpaşaoğlu ve Can Pehlivanoğlu ile NTT Data Türkiye İş Geliştirme Müdürü Serhan Yılmaz konuşmacı olarak yer aldı. Ekrem Örünğ moderatörlüğünde gerçekleştirilen ve BlockchainxLaw adı verilen Twitter Space oldukça ilgi gördü.

WideAngle Twitter Space day 1

Geçmiş Twitter Space yayınına buradan ulaşabilirsiniz.

Blockchain ve Sinema (6 Haziran 2022/22.00)

Ekrem Örünğ moderatörlüğündeki Twitter Space Maratonunun ikinci söyleşisinde, WideAngle Kurucuları arasında yer alan oyuncular Engin Altan Düzyatan, Birand Tunca ve Umut Tanyolu’nun yanı sıra kripto para sektörünün tanınmış isimleri Merilda, Rokiee, Hulk, MrTrader, Nft Kafası ve Mahmut Erdal olacak.

WideAngle Twitter Space Day 2

Blockchain ve Kadın (7 Haziran 2022/22.00)

WideAngle Twitter Space Maratonunun 3. akşamında kripto para, blockchain ve NFT dünyasında kadınların rolü ve etkisi konu olacak. Gazeteci Emine Baktaş, Melis Hazal Karagöz, Burcu Atalay, İlayda Peker, Ceren Küçümen Aslan, Ceylan Arslan Köse, Şilan Küsin gibi kadınların da yer aldığı “Crypto Female” grubundan ve kripto para dünyasında tanınmış kadınlar, Günsu Özkarar moderatörlüğünde sektörü konuşacak.

Blockchain ve Üniversiteler (8 Haziran 2022/22.00)

WideAngle’ın Twitter Space Maratonunun son akşamında moderatörlük görevi Bülent İpek’in olacak. Söyleşiye Birand Tunca, Efe Acar, Ekrem Örünğ, Han Tüzün gibi tanınmış isimlerin yanı sıra ODTÜ, Akdeniz ve Uludağ Üniversitelerinde kurulan blockchain kulüplerinden temsilciler katılacak.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version