Muhabbit

Kripto Para Borsalarının Web Trafiği Düşmeye Devam Ediyor!

Borsalara ait web trafiği son iki aydır düşüş gösteriyor.

borsalar

Küresel kripto para borsalarının web trafiği, kripto para birimi fiyatlarının artış göstermesine rağmen üst üste iki aydır düşmeye devam ediyor.

Veriler incelendiğinde, temmuz ayında gerçekleşen kripto para borsalarının web trafiğinde, 319,2 milyon ziyaret gerçekleştiği görülüyor. Bu miktar haziran ayına göre %13,5’lik bir düşüş anlamına geliyor. Ayrıca, borsaların trafik açısından rekor kırdığı mayıs ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinin ise neredeyse %50 altına düşmüş durumda. 

Web Trafiği

Bunun yanında yayımlanan verilere göre, dev kripto para borsaları Coinbase ve Binance, şu anda dünyanın en çok ziyaret edilen web siteleri arasında yer alıyor. Temmuz ayında en çok ziyaret edilen kripto para borsası, toplam trafiğin %42’sini elinde tutan Binance olurken, onu %19,1 ile Coinbase ve %4,7 ile Bybit izledi.

Borsalar

Block Research analistlerinden Lars Hoffman, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda kripto para borsalarına ait web trafiğinin azalmasının, düşen ticaret hacmiyle bağlantılı olduğunu ortaya koyuyor. Bilindiği üzere, işlem hacmi mayıs ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.3 trilyon $’dan haziran ayında 1.22 trilyon $’a düştü.

Coinbase şu anda SimilarWeb’de dünya çapında 824. sırada, Binance ise 296. sırada yer alıyor. Dev şirket Amazon’un sahip olduğu Alexa’da ise Coinbase, küresel olarak 670. sırada yer alırken Binance ise 151. sırada kendisine yer buldu.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

 

Son Yazılar

Exit mobile version