Muhabbit

Kripto Para Borsalarının Web Trafiği Mayıs Ayında Rekor Kırdı!

Web trafiği mayıs ayında 638.2 milyon ziyaretle rekor seviyeye ulaştı.

web trafiği

Küresel kripto para borsalarının web trafiği, kripto para birimi fiyatlarının düşüş göstermesine rağmen mayıs ayında 638.2 milyon ziyaretle, rekor seviyeye ulaştı. 

Veriler incelendiğinde, mayıs ayında gerçekleşen kripto para borsalarının web trafiğinin, nisan ayına göre %20,4 artış gösterdiği görülüyor. Mayıs ayında gerçekleşen 638,2 milyonluk borsa web trafiği, 2018 yılının Ocak ayında gerçekleşen ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 531.7 milyon trafiğin 108 milyon daha üzerine çıktı. 

Kripto Para Borsaları Web Trafiği

2020 yılı Kasım ayından itibaren trafik anlamında büyük artış yaşayan borsaların web siteleri, önceki aylarla karşılaştırılamayacak derecede ziyaret almaya devam ediyor. Bu yıl sadece mart ayında bir miktar düşüş yaşayan web trafiğinin sonraki aylarda yükselmeye devam ettiği görülüyor.

Bunun yanında veri analiz şirketi SimilarWeb tarafından yayımlanan verilere göre, dev kripto para borsaları Coinbase ve Binance, şu anda dünyanın en çok ziyaret edilen web siteleri arasında yer alıyor. Mayıs ayında en çok ziyaret edilen kripto para borsası, toplam trafiğin %39,4’ü ile Binance olurken, onu %19,1 ile Coinbase izledi.

Kripto Para Borsalarının Web Trafiği Payı

Coinbase şu anda SimilarWeb’de dünya çapında 281. sırada, Binance ise 128. sırada yer alıyor. Dev şirket Amazon’un sahip olduğu Alexa’da ise Coinbase, küresel olarak 527. sırada yer alırken Binance ise 129. sırada kendisine yer buldu. 

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version