Muhabbit

Kripto Para Borsası Binance, Bulut Madenciliği Projesini Başlatacak!

Binance borsası kripto para madenciliğini desteklemeye devam ediyor.

Popüler kripto para borsası Binance, faaliyet alanlarını her geçen gün artırmaya devam ediyor. Binance’in madencilik havuzu olarak bilinen Binance Pool, geçtiğimiz günlerde kripto para madenciliğine yönelik 500 milyon dolarlık fon sağlayacağını kamuoyuna açıklamıştı.

Bu proje kapsamında kripto para madencilerine ve altyapı sağlayıcılarına kredi imkanı sağlanması hedefleniyordu. Binance borsası, madencilere yönelik kredi imkanları sunmasının yanında ayrıca kendi ekipmanlarını satın almış fakat çalıştıramayacak durumdaki madenciler için de özel bir çalışma başlatacaklarını ifade etmişti. Bulut madenciliği olarak adlandıran bu hizmet ise kripto para madencilik makinelerinin kiralanmasına izin veren bir proje olarak biliniyor.

Binance Borsası Kripto Para Madenciliğine Yönelik Desteğini Devam Ediyor!

Kamuoyuna yansıyan yeni bilgilere göre Binance, bulut madencilik projesiyle ilgili harekete geçmiş durumda. Binance borsası sözcüsü CoinDesk’e yaptığı açıklamada, bulut madenciliği proje lansmanının 2022 yılının kasım ayında gerçekleşeceğini kamuoyuna duyurdu.

Binance sözcüsü bulut madenciliği konusuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamalarda ise şu ifadelerde bulundu:

“Dünyanın en iyi madencilik havuzlarından biri olan Binance Pool, sadece bir madencilik havuzu olarak faaliyet vermekle kalmayacak, aynı zamanda özellikle belirsiz piyasa koşullarında sağlıklı bir endüstri oluşturmaya katkıda bulunma görevini de üstlenecek.”

Binance

İlginizi Çekebilir: Bitcoin Madencilik Şirketi Compass Mining, Artan Enerji Maliyetleri Nedeniyle Lokasyon Değiştiriyor!

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version