Muhabbit

Kripto Para Borsası Binance, FTT Tokenlarını Satacak!

Kripto para borsası Binance ve FTX borsası arasındaki gerilim devam ediyor.

binance muhabbit

Binance US

Kripto para borsası Binance ve FTX borsası arasındaki gerilim devam ediyor. Kamuoyuna yeni yansıyan haberlere göre ise Binance, FTX borsasının yerel tokenı olan FTT varlıklarını satacak.

Binance CEO’su Changpeng Zhao konuyla ilişkili olarak Twitter üzerinden şu açıklamalarda bulundu:

“Binance’in FTX öz sermayesinden çıkışının bir parçası olarak, Binance 2,1 milyar ABD doları değerinde BUSD ve FTT satın almıştı. Ortaya çıkan ifşalar sonrası, elimizde bulunan tüm FTT’leri satma kararı verdik.”

Binance CEO’su Changpeng Zhao

Binance CEO’su Changpeng Zhao açıklamalarının devamında, FTT tokenlarındaki satışın piyasaya en az zarar verecek şekilde yapılacağını da ifade etti. CZ söz konusu bu satışların ise piyasa koşulları ve sınırlı likidite nedeniyle birkaç ay sürebileceğini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir: Binance CEO’su Changpeng Zhao Şirketini Nasıl Yönetiyor? İşte 9 Maddede CZ İlkeleri!

FTT Güne Düşüşle Başladı!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, piyasaya zarar vermek istemese de FTT tokenı fiyatında büyük dalgalanmalar ve satışlar yaşanıyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde FTX Kurucusu Sam Bankman Fried’in bir diğer şirketi olan Alameda Research’ün mali raporları kamuoyuna sızdırılmıştı. Raporlarda 5,8 milyar dolarlık FTT tokenine sahip olduğu belirtilen şirket ise konuyla ilişkili olarak şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Son dönemde kamuoyuna yansıyan bilanço bilgileriyle ilgili açıklama, bilançoya yansıtılmayan 10 milyar doların üzerinde varlığımız bulunmaktadır.”

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version