Muhabbit

Kripto Para Borsası Binance, NFT Pazarına Giriyor!

Binance NFT adı verilen platform Haziran ayında faaliyete başlayacak.

binance muhabbit

binance muhabbit

Kripto para borsası Binance, NFT Pazar yeri ve ticaret platformu olan Binance NFT‘yi piyasaya süreceğini açıkladı. Haziran ayında piyasaya sürülecek olan yeni platformda, görsel sanatlardan oyunlara, müzikten spora kadar çeşitli ortamlarda NFT‘ler ve dijital koleksiyonların yer alacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada Binance NFT’nin, Binance.com ile aynı hesap sistemini paylaşacağı duyuruldu.  

Binance NFT’de en çok talep gören içeriklerin yer aldığı sergi ve küresel müzayedelerin olacağı pazaryerinde iki kategori olacağı söyleniyor. Bunlar; en çok aranan işbirlikleri için bir “Premium Etkinlik” kategorisi ve günlük kullanıcıların NFT’leri minimum maliyetle kolayca oluşturmasına olanak tanıyan bir “Ticaret Pazarı” olacak. 

Binance NFT Başkanı Helen Hai, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Amacımız, Binance blockchain altyapısı ve topluluğu tarafından desteklenen en hızlı ve en ucuz çözümlerden yararlanarak, dünyanın en büyük NFT ticaret platformunu en iyi para basma, satın alma ve takas deneyimini sağlamaktır.”

İçerik oluşturuculara öncelik verilecek olan platformda, sektördeki en düşük işlem ücretlerinin uygulanacağı bildirildi. Platform üzerinde yapılan işlemlerde Binance, %1’lik bir işlem ücreti alacağını ve içerik oluşturucular veya mevduat sahiplerinin, sonraki tüm işlemler için %1 telif ücreti alacağını belirtiyor.

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Küresel olarak para özgürlüğüne ve kapsayıcı bir ekosistem oluşturmaya olan bağlılığımıza uygun olarak, Binance NFT pazarı, kullanıcılar için en yüksek likidite ve en ucuz ücretleri sağlayarak küçük değerli yaratıcıları da destekleyecek.”  

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version