Muhabbit

Kripto Para Borsası Binance, Singapur’da Lisans Almak İçin Harekete Geçti!

Kripto para borsası Binance’ten lisans hamlesi geldi.

Kripto para borsası Binance’ten lisans hamlesi geldi. Nikkei Asia‘nın kamuoyuna sunduğu verilere göre Binance Singapur’da lisans almak için çalışmalarına başladı.

Binance lisans sürecini ise emanetçi olarak yürütecek. Binance’in kamuoyuna sunduğu verilere göre Ceffu olarak adlandırdığı yeni markasıyla Singapur Para Otoritesi’ne başvuruda bulundu.

Binance’in Singapur’da lisans için harekete geçmesi ise kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Hatırlayacağınız üzere kripto para borsası Binance,2021 yılında Singapur’dan çekildiğini kamuoyuna duyurmuştu. Binance’in bu hamlesi ise kamuoyunda “Binance Singapur’a bir şans daha mı vermek istiyor?” olarak yorumlandı.

Ceffu’nun Başkan Yardımcısı Athena Yu Konuyla İlişkili Olarak Açıklamalarda Bulundu!

Ceffu’nun Başkan Yardımcısı Athena Yu de konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda şu ifadelerde bulundu:

“Şehrin yenilik, iyi kurumsal yönetişim ve güçlü bir düzenleyici çerçeve konusundaki itibarı göz önüne alındığında, kurumsal yatırımcıların burada mağaza açmaya ilgi duyması şaşırtıcı değil.”

Ceffu’nun Başkan Yardımcısı Athena Yu de

Ceffu Eğitim Başkanı Jarek Jakubcek, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklamalarda bulundu:

“Son işe alımlara bir göz atarsanız, Binance’in yasa uygulama ve düzenlemelerde uzun yıllara dayanan deneyime sahip kişileri işe aldığını göreceksiniz.”

Ceffu Eğitim Başkanı Jarek Jakubcek

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version