Muhabbit

Kripto Para Borsası BtcTurk 10. Senesini Kutluyor!

Kripto para borsaları arasında ülkemizde bir ilk olan ve 2013 yılında kurulan BtcTurk 10. senesine girmenin coşkusunu yaşıyor.

Kripto para borsaları arasında ülkemizde bir ilk olan ve 2013 yılında kurulan BtcTurk 10. senesine girmenin coşkusunu yaşıyor. 5 yıldır şirketin CEO’luğunu üstlenen Özgür Güneri yeni yıl mesajında 2023 yılının Bitcoin’in 14. yılı olduğunu BtcTurk’ün ise 10. yılı olacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu.

Güneri’den Yeni Yıl Paylaşımı

1972 yılında dünyaya gelen ve üniversite hayatına kadar Gaziantep’te ikamet eden Özgür Güneri, Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştu. Sonrasında ise London Business School’da MBA derecesi elde etmişti. Kariyerinde ekonomi alanında önemli işlerde görev alan Güneri 1 Şubat 2018 tarihinde BtcTurk CEO’su olarak görev almaya başlamıştır. Ülkemizin Bitcoin’le tanışmasında önemli roller oynayan ve BtcTurk’te yeni nesil finans hizmetleri alanında önemli adım atan Özgür Güneri, BtcTurk CEO’su olarak görev yapmanın yanında blockchain ve kripto para odaklı teknoloji geliştirme şirketi BTCTrader şirketinde de CEO olarak çalışmaktadır.

İlginizi Çekebilir: BtcTurk, BTCLeague Yeni Sezonunda Birbirinden Güzel Hediyeler Dağıtıyor

Ülkemizin Bitcoin ve kripto para platformlarında bir ilk olan BtcTurk’ün CEO’su Güneri yaptığı paylaşımda, 2023 yılının Bitcoin’in 14. ve BtcTurk’ün ise 10 yılı olduğunu vurguladı. 2022 yılında 5 milyondan fazla kullanıcı sayısına ulaşan BtcTurk pek çok yenilik ve projeye imza attı. Yeni yılda da ilerlemeyi istediklerini ve önemli hedeflerle yola devam edeceklerini belirten Güneri, mutlu ve Bitcoin’li yeni yıl dileklerinde bulundu. 2023 yılında geleneksel finans hizmetlerinde ve teknolojik destekli ürünler sunmayı hedeflediklerini belirtti. Kısa zamanda kar amacı güden şirketler ile uzun zamanda kalıcı değerler bırakmayı hedefleyen şirketlerin 2022 yılında birbirinden ayrıştığını da ayrıca dile getirdi.

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri’nin yeni yıl mesajında şu ifadeler yer alıyor:

“Bitcoin 14. yaşına girerken, BtcTurk olarak biz de bu sektörde 10. yılımızı kutlayacağız. Genç, aktif ve dinamik bir marka olarak, 2023 için yeni nesil finansal hizmetler ruhuyla yöneleceğimiz önemli hedeflerimiz var. Bitcoin ve kripto para sektörünün yanı sıra geleneksel finans hizmetlerinde de yenilikçi ve teknolojik destekli ürün ve hizmetler sunmaya odaklanacağımız bir yıl olacağını söylemek isterim. 2023 planlarımızda kullanıcılarımızın ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutuyoruz. Yaptığımız işi en iyi şekilde yapmayı sürdürerek büyümemize devam edeceğiz. BtcTurk olarak orta ve uzun vadede Türkiye’nin en büyük finansal hizmetler grubu olma yolunda ilerlemeyi amaçlıyoruz. 2024 yılında da bu yapımızı globale taşıyarak, Türkiye bazlı bir şirket olarak küresel bir finansal hizmetler sağlayıcısı olmak istiyoruz.”

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri: “2022 Yeniliklerle Dolu Bir Yıl Oldu”

Şirket CEO’su Özgür Güneri geçeceğimiz yılı değerlendirirken, “BtcTurk, 2022 yılının her ayını Bitcoin ile kripto para ekosistemine yakışır biçimde dolu dolu geçirdi. Yıl içinde değer kattığımız markamız ve ürünlerimiz, kullanıcılarımızla birlikte paydaşlarımıza da olumlu olarak yansıdı. BtcTurk ve BtcTurk | PRO’da kullanıcı deneyimini iyileştiren ve yeni özelliklerin eklendiği birçok geliştirme yapıldı. BtcTurk mobil uygulamasına eklediğimiz ’Hediye Bitcoin’ ve ‘Düzenli Alım’ özelliği ile kullanıcılarımızın Bitcoin kullanımlarına iki yeni boyut kazandırdık.” İfadelerine yer verdi.

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri: “Gençlerin Yanındayız”

Şirket politikası olarak gençlerin yanında olduklarını belirten CEO, “Yeni Neslin Yanındayız’ mottosuyla çıktığımız yolda, gençlerin yanında olmayı sürdürdük” açıklamasında bulundu. Yine özelliklere gençlere hizmet etmeyi hedefleyen projeler içinde aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

“BTC League FIFA turnuvamızı düzenleyerek gençler için özgür bir oyun ve kendini ifade etme alanı oluşturduk. Espor’un paydaşı olmakla birlikte,yaz ve kış sporları mekanlarına, okullarına ve etkinliklerine destek verdik. Voleybol Milli Takımlarına desteğimizi sürdürdük ve hatta birçok kullanıcımızı Filenin Sultanları ile buluşturduk. Kripto para ekosistemine kâr amacı gütmeden destek vererek, üyelerine açık patent stratejisi sunan COPA’ya 210 bin dolarlık fon sağlayarak sponsor olduk. Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Havalimanı’nda da yer almaya başladık. Yılın sonunda yayına giren reklam filmimizde ise ‘Yardım etmek Aslı’nın ve BtcTurk’ün doğasında var’ dedik. Yeni yılda da sektörümüze, Türk sporuna ve ülkemize fayda sağlamaya devam edeceğiz”

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version