Muhabbit

Kripto Para Borsası Bybit’te 16 Mart’tan İtibaren Temel Kimlik Doğrulaması Gerekiyor!

Kripto para borsası Bybit, 16 Mart 2022 saat 08:00’de kullanıcılarına kimlik doğrulaması şartı getiriyor.

bybit

bybit muhabbit

Kripto para borsası ByBit, 16 Mart 2022 saat 08:00 itibarıyla kullanıcılarına kimlik doğrulaması şartı getiriyor. Kimlik doğrulaması gerektiren işlemler arasında Esnek Tasarruf, Çift Varlık Yatırımı, DeFi Madenciliği ve Launchpool yer almaktadır.

Ayrıca kullanıcıların ByBit Earn’de stake ettikleri varlıklara erişimlerini kaybetmemeleri için, 1. seviye kimlik doğrulamalarını en geç 16 Mart 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Stake Edilen Varlıklarım Ne Olacak?

Kripto para borsası ByBit, stake edilen varlıkları bulunan kullanıcılarına son tarihten önce doğrulama yapmaları konusunda uyarılarda bulunurken, ayrıca son tarihten önce kimliklerini doğrulamayan kullanıcıların varlıklarının 30 Mart 2022 günü saat 07.59’a kadar otomatik olarak kaldırılacağını bildirdi.

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version