Muhabbit

Kripto Para Borsası Coinbase, Broadridge Financial İle Anlaştı!

Kripto para borsası Coinbase, likiditesini artırmak adına fintech şirketi Broadridge Financial Solutions ile birlikte çalışacağını kamuoyuna duyurdu.

Kripto para piyasasındaki düşüşlerin etkisiyle birçok kripto para borsası zor günler yaşamaya devam ediyor. Zor günler yaşayan kripto para borsalarından biri olan Coinbase borsası da ilk olarak işe alımlarını durdurma kararı almıştı. Moody’s tarafından da kredi notu düşürülmesiyle daha da zor duruma düşen Coinbase borsası maliyetlerini düşürmek için farklı yollar arayışına girmişti.

İlginizi Çekebilir: Derecelendirme Kuruluşu Moody’s, Coinbase’in Notunu Düşürdü!

Kripto Para Borsası Coinbase’den Likitideyi Artırmak İçin Önemli Hamle!

Kripto para borsaları, en büyük problemlerinden biri olan likitide için çözüm yolları aramaya devam ediyor. Kripto para borsaları yaşadıkları likitide problemi karşısında önemli anlaşmalar yaparken, Coinbase cephesinden de önemli bir girişim haberi geldi. Kripto para borsası Coinbase, likiditesini artırmak adına fintech şirketi Broadridge Financial Solutions ile birlikte çalışacağını kamuoyuna duyurdu.

Konuyla ilişkili olarak Broadridge Trading and Connectivity Solutions Başkanı Ray Tierney’in yapmış olduğu açıklamada, söz konusu bu anlaşmanın kripto para ticaretinin kurumsal pazarlara ulaşmasına imkan sağlayacağının altını çizdi.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda dünyanın önde gelen varlık yöneticilerinden biri olan BlackRock da, Coinbase ile ortaklık kurmuş ve kurumsal müşterilerine kripto para hizmeti sunacağını kamuoyuna duyurmuştu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri içinAltcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version