Muhabbit

Kripto Para Borsası Coinbase, Japonya’dan Çekilme Kararı Aldı!

Kripto para piyasalarındaki düşüşlerden olumsuz etkilenen popüler kripto para borsası Coinbase, Japonya’dan çekilme kararı aldı!

Popüler kripto para borsası Coinbase, Japonya’dan çekilme kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde 950 çalışanını işten çıkardığını açıklayan borsa bu kez ise Japonya birimini tamamen kapatma kararı aldı. Ayı piyasasından olumsuz etkilenen kripto para borsası Coinbase, 2022 yılında çalışanlarının yüzde 18’ini işten çıkarmaya gitmişti.

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıyan haberlerde ise Japonya’daki faaliyetlerinin bir bölümünün kapatılacağı belirtilmişti. Coinbase’in İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nana Murugesan ise konuyla ilişkili olarak şu açıklamalarda bulunmuştu.

“Japonya’daki operasyonlarımızın çoğunu tasfiye etmeye karar verdik, bu da Japonya varlığımızdaki rollerin çoğunun ortadan kaldırılmasına yol açtı.”

Coinbase’in İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nana Murugesan

Kripto para borsası Coinbase’in 18 Ocak 2022 tarihinde yapmış olduğu resmi duyuruda şirketin Japonya’daki faaliyetlerini sonlandıracağını ve piyasa koşulları nedeniyle ülkedeki faaliyetlerini gözden geçireceğini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir: Brian Armstrong Kimdir? Nerd Liseliden Coinbase CEO’luğuna!

Kripto Para Borsası Coinbase, Japon Müşterilerine 1 Aylık Müddet Tanıdı!

Borsa konuyla ilişkili olarak kullanıcılarına belli uyarılarda da bulundu. Borsanın almış olduğu kapatma kararı sonrası Japonya’daki tüm Coinbase müşterilerinin varlıklarını çekmek için yalnızca bir ayı olacak. Kripto para borsası Coinbase tarafından açıklamada, müşterilerin 16 Şubat 2022 tarihine kadar itibari para birimlerini ve dijital varlılarını çekmeleri gerektiği belirtildi. 17 Şubat 2022 tarihinden itibaren ise Coinbase’in Japon müşterileri tarafından çekilmemiş olan varlıkların otomatik olarak Japon yenine (JPY) dönüştürüleceği ayrıca belirtildi.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa haberi için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version