Muhabbit

Kripto Para Borsası Gemini, Solana’yı Desteklemeye Başladı!

Kripto para borsası Gemini, Solana’yı destekleyeceğini açıkladı.

New York merkezli Gemini, Cameron ve Tyler ikizleri tarafından 2015 yılında kuruldu. 2016 yılında dünyanın ilk Ether lisansını almış borsa olarak da akıllara yer eden Gemini, geçtiğimiz günlerde kendi Twitter sayfası üzerinden yaptığı paylaşımda Solana’yı destekleyeceklerini duyurdu.

Merkezinin New York’ta olduğu bilinen Gemini borsası, kurulduğu günden itibaren popülerliğini artırmaya devam ediyor.

Yakın zamanda Gemini borsasının, kripto para endüstrisi liderlerinin iş birliği olan Crypto Council for Innovation’a katıldığını da hatırlatalım.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Solana (SOL) Gemini Borsasında Listelenecek!

Solana

Tyler ve Cameron Winklevoss yönetimindeki ünlü kripto para borsası, kendi ismini taşıyan akıllı sözleşme blok zinciri platformunun yerel tokenı olan Solana’yı listeleyeceklerini açıkladı.

Yakın zamanda Gemini borsasında işlemlere açılacak olan Solana token, itibari paralar ile alım satıma başlıyor.

Gemini borsasında yatırımcılar; ABD doları (USD), İngiliz sterlini (GBT), euro (EUR), Kanada doları (CAD), Avustralya doları (AUD) ve Hong Kong doları (HKD) ile işlemler yapabilecek.

Kripto para piyasasının ilk 10 tokenı içerisinde yer alan Solana token, CoinMarketCap güncel verilere göre 102 dolardan işlem görmektedir.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version