Muhabbit

Kripto Para Borsası Hodlnaut Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

Kripto para piyasasında FTX krizi devam ederken, bir başka kripto para borsası Hodlnaut için de soruşturma süreci başlatıldı.

singapur yasak

singapur yasak

Kripto para piyasasında FTX krizi devam ederken, bir başka kripto para borsası Hodlnaut için de soruşturma süreci başlatıldı. Kamuoyuna yansıyan bilgilere göre, Singapur polisi dolandırıcılık suçlamasıyla kripto para borsası Holdnaut için derinlemesine inceleme başlattı.

Kripto para piyasalarında yaşanan keskin düşüşler sonrası birçok kripto para borsası gibi Hodlnaut da ciddi zarara uğramıştı. Hodlnaut’ın, Terra ekosisteminde yaşanan büyük çöküşle birlikte 190 milyon dolar kaybettiği de kamuoyuna yansıyan bilgiler arasındaydı. Zor durumda olduğunu açıklayan borsa ise kısa süre sonra kripto para çekme işlemlerini durdurma kararı almıştı. FTX kriziyle birlikte daha da zor duruma düşen Hodlnaut borsasına bir darbe de Singapur polisinden geldi. Singapur Ticari İşler Departmanı, borsada şüpheli işlemleri gerekçe göstererek, soruşturmayı başlattı.

İlginizi Çekebilir: Blockchain.com, Singapur Merkez Bankası’ndan Lisans Aldığını Duyurdu!

Singapur Polisi, Kripto Para Para Borsası Hodlnaut Konusunda Yatırımcılara Seslendi!

Polis teşkilatı konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamalarda, Hodlnaut şirketinin beyaz yakalı çalışanları ve yöneticilerine yönelik dolandırıcılık iddialarını incelemeye aldıklarını dile getirdi. Singapur polisi konuyla ilişkili olarak Hodlnaut’a kripto para yatıran kullanıcılara ise şu şekilde seslendi:

“Eğer kripto para borsası Hodlnaut’a para yatırdıysanız ve Hodlnaut tarafından dolandırıldığınıza inanıyorsanız, en yakın mahalle polis merkezine şikayetlerinizi bildiriniz. Şikayetinizin incelenmesinde bize yardımcı olması için lütfen Hodlnaut ile yaptığınız süreçlerle ilgili dokümanlarınızı yanınızda bulundurun.”

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version