Muhabbit

Kripto Para Borsası Huobi, 30 Milyon Dolarlık Kar Açıkladı!

2023 yılının gelmesiyle yükselişe geçen piyasadan, olumlu veriler gelmeye devam ediyor

Uzun süredir devam eden ayı piyasası borsaları oldukça kötü etkilemişti. 2023 yılının gelmesiyle yükselişe geçen piyasalar sonrası olumlu veriler gelmeye devam ediyor. Kripto para borsası Huobi Global, 2023’ün ilk çeyreğinde 30 milyon dolarlık kar elde etmeyi başardı. Tron’un kurucusu ve Huobi Global danışmanı olan Justin Sun ise maliyetleri azaltmak ve verimliliği artırmak için uygulanan önlemlerin ardından ikinci çeyrekte karın dört kata kadar artmasını bekliyor.

Justin Sun konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamalarda borsanın ilk çeyrekte 150 milyon dolar gelir elde ettiğini ve 120 milyon dolarlık harcama yapıldığını kamuoyuna duyurdu. Sun ayrıca piyasalardaki hareketliliğe rağmen borsanının karlılığını sürdürdüğüne de dikkat çekti.

TRON Kurucusu Justin Sun’a SEC Tarafından Dava Açılmıştı!

Bildiğiniz üzere 22 Mart 2023 tarihinde SEC’in, TRON kurucusu Justin Sun’a yönelik dava açması kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Justin Sun ve Tron Foundation Limited de dahil olmak üzere üç şirkete kayıt dışı menkul kıymet satmak iddiasıyla dava açmıştı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Justin Sun’ın haricinde 8 ünlü isme de TRX reklamı yapmak ve dolandırıcılık iddiasıyla suçlamada bulunmuştu.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version