Muhabbit

Kripto Para Borsası Huobi, Yedi Kripto Parayı Delist Edecek!

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Huobi’den yeni bir delist duyurusu geldi.

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Huobi’den yeni bir delist duyurusu geldi. 7 kripto paranın alım satımını durduran Huobi, konuyla ilişkili olarak şu açıklamada bulundu:

“Huobi Global, her ülkenin uyumluluk politikalarına sıkı sıkıya uyuyor ve her zaman kullanıcılarımızın varlıklarını korumak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Hatırlayacağınız üzere popüler kripto para borsası Huobi, 06 Ağustos 2022 Salı günü Dash (DASH), Decred (DCR), Firo (FIRO), Monero (XMR), Verge (XVG), Zcash (ZEC) ve Horizen (ZEN) tokenlarının hem spot hem de vadeli işlemlerindeki alım satım işlemlerini durdurmuştu. Huobi’nin söz konusu 7 kripto paranın delist işlemini 19 Eylül 2022 tarihinde yapması bekleniyor.

Huobi’de, DASH, DCR, FIRO, XMR, XVG, ZEC ve ZEN Tokenlarında Para Çekme İşlemi Devam Edecek!

Huobi

Huobi açıklamalarının devamında; DASH, DCR, FIRO, XMR, XVG, ZEC ve ZEN için para yatırma hizmetinin 19 Eylül 2022 Pazartesi günü sona ereceğini fakat kullanıcıların kripto para çekme işlemlerinin devam edeceğini ifade etti. Huobi, bu delist kararını ise finansal düzenlemelere uygunluğun gereği olarak gösterdi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Kripto Para Haberleri için: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version