Muhabbit

Kripto Para Borsası MEXC, 800.000 Continuum World (UM) Dağıtacak!

MEXC Global, 14. Kickstarter oturumunu Continuum World (UM) ile başlatıyor.

mexc kickstarter

mexc kickstarter

Kripto para borsası MEXC Global, 14. Kickstarter oturumunu Continuum World (UM) ile başlatıyor.

Bilindiği üzere Kickstarter, proje ekibi tarafından ilgili projenin lansmanından önce MEXC’de başlatılan ve kullanıcıların oy vermek üzere tokenlarını stake edebilecekleri bir liste kampanyasıdır. Bu etkinlik kapsamında belirlenen hedefe ulaşıldığında, borsa listeleme sürecini başlatıyor ve listelemeden önce oylamaya katılan kullanıcılar için ücretsiz token airdropları düzenleniyor.

Eğer proje için yapılan oylama, belirlenen hedefi karşılamaz ise, MEXC Global proje listelenmesini iptal ederek, oylama için kullanılacak tokenların kilidini açıyor. Borsa tarafından yapılan açıklamada bu uygulamanın, yüksek kaliteli projelerin belirlenmesi ve aynı zamanda MEXC kullanıcılarına airdrop avantajları sağlamak üzere tasarlandığı belirtiliyor.

Continuum World

Continuum World Hakkında

Continuum World, oyuncuların yeni bir dünyayı keşfedebildikleri, kaynaklar topladığı, seviye atladığı, binalar inşa ettiği, sosyalleştiği ve diğer oyuncularla rekabet etmek için oyunun yerel tokenını kazanabildiği Free-2-Play (oynaması ücretsiz) ve Play-2-Earn (Oyna-Kazan) tabanlı MMO (Devasa Çok Oyunculu Çevrim İçi) oyunudur.

Kickstarter Etkinliğine Katılım

Kullanıcılar, projeye ait oylamaya katılmak için ön koşul olan tokenları stake ederek ücretsiz proje airdropları kazanma şansına sahip olabilecek. Halihazırda para yatırma ve çekme işlemlerinin başlatıldığı proje etkinliğine ait detaylar ise şu şekilde:

1. Oylama Dönemi: 13 Ekim 2021 05:00 – 13 Ekim 15:00

2. Tahmini İşlem: 13 Ekim 15:00

3. Oylama Bağlantısı: https://www.mexc.com/sun/assessment

4. Airdrop Detayları:

– Ödül Havuzu: 800.000 UM

– Referans Fiyat: 0,06

5. Oylama Simgesi: USDT

6. Gereklilik: En az 10 oy, sabit sınır yok.

Yapılan açıklamada oylama için kullanılan tokenların, etkinlik süresince geçici olarak kilitleneceği ve etkinlik sona erdikten bir saat sonra kilidinin açılacağı belirtiliyor. Ayrıca airdrop ödüllerinin de, etkinlik sona erdikten sonra kullanıcıların toplam oylarına göre orantılı olarak dağıtılacağı belirtiliyor.

Borsa tarafından düzenlenecek olan bu etkinliğe katılan kullanıcıların, ödülleri almaya hak kazanabilmeleri için etkinlik bitiminden önce gerekli KYC doğrulamasını tamamlamaları gerekmektedir.

Proje Web Sitesi: https://continuum.world/ 

Twitter: https://twitter.com/continuumworld 

Telegram: https://t.me/continuumworldofficial 

Kickstarter hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version